Benai, plaukiam i Nida

Benai, plaukiam i Nida Tūsas

Kas per nesamone su 30+ darosi? Nuo ble.tsku temu Veee persimetem prie karo Veee Veee vienus durnius išpašolvonijo, tai kitiems stogas vaziuja? Davai, visi plaukiam i Nida. Ir tikekimes, kad gryze rasim viska OK. Angelas

a tu iskart sakai taip kad sitaip pasvadinus

Pala, pala, apie kokius cia durnius kalba eina Nekaltas Isbanino ashtriausius protus,o kitus, likusius dar uzdusint nori Liežuvis

tai dabar cia tik buki protai liko uztad niekas su mani nekalba

Pritariu Gerai varom i Nida… Kada ir kur? Mirkt

bl… bet netikejau optimistiskomis nuotaikomis Ne

bukumas ne yda galima ir i nida

Kiek yra plaukianciu pailseti nuo 30+ nesamoniu? Kokias plaukimo priemones turim?

As Labas Bet gali tik sekmadieni Drovus Jei reiks tai per vandeni eisiu Girtas

Aš tai į sodą varysiu-reikia ohurčikus nusirankiot, pomidorus apgenėti ir paraišiot. Ale ir ten negaliu pailsėt nuo tos “Bitės”-tik dūzgia, tik dūzgia ohurčikų žieduose, až striokas jama, kad neįgeltų Baisu

aš tai rugpjūčio pradžioj varau Šypsena

Siaip taip prisedau prie kompo ( Veeeant wap) ir ka matau Apakęs. Nu ne… as plauksiu is cia ir kuo skubiau. Plaukimo priemones jau numatytos Taip

Nuo karo ir Nidoj kažin ar pasislėpsi Šypsena

O as nesislepti, as gerai praleisti laika plauksiu. Ir tikesiuos, kad cia viskas susitvarkys savaime. Ta prasme kas pjaunasi- pasipjaus, kas smaukosi- uzsismaukys. Gryzus reikes tik lavonus pakasti Veee Nori ir tu plaukti?

noriu i nida Cha cha

Nors karta wap geriau uz kompa Laimingas bangoj stilis, kompai nejungia, o waperiai isplauke Labas

O man per WAP labai sunkiai sekasi uzsiregistruoti. Prisiregistruoji, parasai zinute, bandai siusti…tai vel praso uzsiregistruoti! Labai nervina! Ir svarbu taip labai daznai, kartais nepavyksta isvis issiusti. Ir dabar nzn ar pavyks…

Sauluzia, a ko taip be humoro visai?.. Žliumbia…na,jejgu ka, atsiemu savo susidomej

Sauluzia, a ko taip be humoro visai?.. Žliumbia…na,jejgu ka, atsiemu savo susidomej