Benai, plaukiam i Nida
Kas per nesamone su 30+ darosi? Nuo ble.tsku temu persimetem prie karo
vienus durnius išpašolvonijo, tai kitiems stogas vaziuja? Davai, visi plaukiam i Nida. Ir tikekimes, kad gryze rasim viska OK.
a tu iskart sakai taip kad sitaip pasvadinus
Pala, pala, apie kokius cia durnius kalba eina Isbanino ashtriausius protus,o kitus, likusius dar uzdusint nori
tai dabar cia tik buki protai liko uztad niekas su mani nekalba
Pritariu varom i Nida… Kada ir kur?
bl… bet netikejau optimistiskomis nuotaikomis
bukumas ne yda galima ir i nida
Kiek yra plaukianciu pailseti nuo 30+ nesamoniu? Kokias plaukimo priemones turim?
As Bet gali tik sekmadieni
Jei reiks tai per vandeni eisiu
Aš tai į sodą varysiu-reikia ohurčikus nusirankiot, pomidorus apgenėti ir paraišiot. Ale ir ten negaliu pailsėt nuo tos “Bitės”-tik dūzgia, tik dūzgia ohurčikų žieduose, až striokas jama, kad neįgeltų
aš tai rugpjūčio pradžioj varau
Siaip taip prisedau prie kompo ( ant wap) ir ka matau
. Nu ne… as plauksiu is cia ir kuo skubiau. Plaukimo priemones jau numatytos
Nuo karo ir Nidoj kažin ar pasislėpsi
O as nesislepti, as gerai praleisti laika plauksiu. Ir tikesiuos, kad cia viskas susitvarkys savaime. Ta prasme kas pjaunasi- pasipjaus, kas smaukosi- uzsismaukys. Gryzus reikes tik lavonus pakasti Nori ir tu plaukti?
noriu i nida
Nors karta wap geriau uz kompa bangoj stilis, kompai nejungia, o waperiai isplauke
O man per WAP labai sunkiai sekasi uzsiregistruoti. Prisiregistruoji, parasai zinute, bandai siusti…tai vel praso uzsiregistruoti! Labai nervina! Ir svarbu taip labai daznai, kartais nepavyksta isvis issiusti. Ir dabar nzn ar pavyks…
Sauluzia, a ko taip be humoro visai?.. …na,jejgu ka, atsiemu savo susidomej
Sauluzia, a ko taip be humoro visai?.. …na,jejgu ka, atsiemu savo susidomej