bemdabalju

bemdabalju

sveiki dalivej.bmw e46 2002m 330d. pradejus vaziuot uzsidega ABS,Rankinio bei praslidimo zenkliukai spidometre.kas gali but? gal kokios kaladeles baiges?uzgesinus ir vel uzvedus ,kuri laika nedega,bet paskui visos 3 iskart uzsidega. minciu? Labas

abs blokas? passate abs bloko el dalis gliucino, dege ESP ir rankinio lempute mirksejo berods

ps. stabdyt stabdo normaliai,neblokuoja Apsvaigęs

prometejau, ABS turetu neveikt, ty staigiau stabdant nesudirbt. speciau, kad ABS blokas gliucina… bandyk diagnostika daryt. gal ka aiskiau parodys

Man ant CLK buvo, kad užsidegė ABS, BAS, ESP, tai stabdžių varlytė Nekaltas

bandysi ieskot galu Šypsena

youtube.com/watch?v=7DLtEEozw2Q&feature=share

Kaladėlių daviklio lemputė atskira skydelyje pas BMW.

Kaip bajeriukas, siandien ryte prasilenkiu su masina, marke spalva kaip mano, bet modelis kitas, ziuriu kad numeriai kaip ant mano tackes tokie pat Apsvaigęs galvojau uzgliucino, regitroj pabandziau pasiziuret sukeitus po 2 raides ir skaicius, tai arba visai ne tokia masina, arba nera registre. Iki siol nesuprantu wtf

Tips: primena anekdotą…matai tris tiltus, vidurinis tikras…apvažiuojam Cha cha

Ant e38 buvo tas pats, dege ASC, rankinis…priezastis parejas ABS blokas Šypsena

Rato daviklis arba abs bloko gedimas

bent pasrate, su ABS bloko gedimu - yra aprasymas, kaip paciam kontaktus sutvarkyti. nes chroniska liga… bnw gal irgi panasus reikalas. as “skeliau” abs bloka, atskyriau el daly ir siunciau i Vilniu, Autominute berods servizas vadinasi. ten remontavo. pries ~4metus gal, 400lt berods nulupo…

Oho, as tai susirades srote buvau uz 350, tik tiek kad ten pagal kodus reikejo ieskot, tai pora savaiciu ieskojau su tokiu paciu kodu.

idomus pardavejas Cha cha tokios prekes kuriu dar uzsieni nelabai kas saugo kaip ghillet peiliukus Juokiasi public.fotki.com/almera980/

uztai pas ji yra raktu visokiu ir repliu uz puse kainos! Šypsena cia daznai maciau bangieciai iesko

ka cia uzvelei?

taip. pajungem ant kontiuperio, parode abs bloko vidines klaidas.zdz , del juoko AutoBaimej paklausem skolko : stuka euru Cha cha tada i bmw srota ir uz 100 pinigu viskas veikia Gerai

Greiciausiai vairo padeties daviklis gryba pjauna, pasijungus diagnostika turetu nunulint ana jei nemeta klaidos ir susitvarko viskas