Belgija

Belgija

autoscout24.eu/Details.aspx?id=vjapv2v1oogdKiek galima nuderet perkant is scouto ar mobile ? Ir kiek parvezimas is Belgijos ?

kaip sneket moki tiek ir nuderi

370-380e parvezimas

doktors puse nuderetu ir dar jam primoketu, kad perka Taip

ne doktors, o burtinyks Cha cha

primoka tik burtinykui, o jei jis vaziuoja, tai masinos eksplotacija pailgeja ~2-30kartu ir sanaudos sumazejas ~2-10kartus, viskas priklauso, kokius vaistu vortojo Cha cha

Reikia nudereti 2000-3000 LT (naujai duju irangai) tel.: +32 477 293869 Imanoma ? Šypsena

tai cia tipo ims ir skambins dabar pagal tave kazkas? Cha cha

a durnas uz 10 oiru pirkti 2003 luksta ir dar ne 330? Cha cha

liuosei uztektu man tokio dvilitrinio. dar po siai dienai nix.u.j.a nesuprantu nx as perku visada dideliais litrazais ir nelakstau niekada Cha cha

As bandziau skambint, man nekelia Šypsena

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Gerai

3000 nusideret? pasiruoses eit ten, kur pasius? Juokiasi Juokiasi Juokiasi

sharrasitto, todel ir ziuriu 320ci, per akis 2.2 litrazo, sanaudos px nx ~10-11litru duju bus, 8,4 s. irgi per akis, neplerps kaip traktorius, nereiks verkslenti del sklendziu, turbinu, purkstuku ir kitos psnios

bibirtnys > net tu tiek negaletum? Apakęs, tu ka vaistu negerei siandien?

burtiniks, kodel nekelia anas tel. ??? Juokiasigal nemegsta lietuvaiciu Juokiasi Cha cha

nu bet tokiu optimistu buti nes nebuciau, ir apskritai uz tokius pinigus pirkti toki Kvankt?

Jeras, pasiziurek juju kainas, laiko kainas

teko man vazineti nemazai su sedanu tokiu va 2.2 motors Šypsena pasol nx kaip valina Apakęs Gerai nu tikrai traukos pats tas Šypsena bet ir sanaudytes Drovus