belenkaip gera audi

belenkaip gera audi

avantas butu Gerai

sedanas, mechanika, ir 2.7tdi, geriausias pasirinkimas is sitos serijos, geriausias - pigiausiai islaikomas Cha cha po x5 atrodo jog limuzinas sita audi Cha cha

ŠaunusisPetras Gerai

gal tu nebevartok tai ka vartojai iki db Cha cha

buna pas audes benzininiu motoru su grandine, kad tu sup.istu dirzu uz melejona nereiketu keist?

what the problem? Cha cha

MindosaS —> buna dyzeliniu su grandine Cha cha

man audi dyzeliniu isvis neegzistuoja Ne

jei buciau su 2.0tdi vazinejes tai ir man neegzistuotu Cha cha

kiekvienam savo, bet kazkada rinkausi tarp tokiu a6, e, 5er su visom teko pavazinet taciau pasiemiau gs, kuriame net nebuvau sedejas. padariau geriausia sprendima. kalbu apie benzus

petrai nevaryk, 2.7 ir 3.0 dyzeliai taip pat turi bedu ir bramgiai remontuojasi, apie varikliu kainas net nekalbu.

visaip žiūrėjau aš į ją, važiuot irgi teko. nu nieko joje neradau tokio, kad ten būtų tokio ‘vau’. eilinė mašina, kuri pervertinta.

^ tai buvo dievo zodis Cha cha

svarbu, kad toyota, kuri byra taip pat, kaip ir visos kitos, nepervertinta Taip

2,4 su grandine benzas is paprastu

realiai nieko ispudingo nera is sitos masinos. Bet vaziuoja minksciau ir komfortiskiau nei bmw 5er. Mersas tai toks biski grubokas, masyvus jauciasi. apie e klase. O siaip realiai, ka vazinejau su audine, irgi, nejauciau kad cia kazkokia masina uz 25+ stuku litu. Tiesiog paprasta masina. Dar be ratu, spalva sidabrine… Nu nzn, malonumo nesuteike. Uz tuos 25stukas manau koki taurega vairuojant daug maloniau jausciaus. Bent jau visureigis Šypsena

mechanika briedas - mechaniika tik PORSHAMS SUBAREMS EVO ir panasiai - nu da dzpams. MECHANKA - Taspats kaip telikas be distancinio.