Belaukiant stintu :D

Belaukiant stintu :smiley:

Belaukiant stintu,padariau rukinima Cha cha

Gerai

Niam niam

a skanios anos rukytos

Subariuk,pabandyk kada.Tikrai neblogos.Daug skanesnes uz koki karsi ar ziobri Mirkt

šalto rūkymo valgiau tai nelabai patiko

karsto zymiai skaniau.salto nelabai ir man.o va vytintos,tai visai delikatesas Niam niam

šią žiemą reiks pamėgint pasivytint , o jas neskrostas vytini?

jo neskrostas,kad liktu ikrai Taip

hmmm.kadangi del skonio nesigincijama,kaip sako prancuziokai,tai gal ir nebloga ta stinta ir kepta ,ir vytinta ir rukyta

Manau alutis geriau tiktu Niam niam

bet, pratesiu minti ,nes netycia spragtelejau ne ten.tik nuo senoves esu iprates stinta ruost ivairiai ir rukyt ,vytint marinuot iskeptas,ir t, ir t.t.bet tik SKROSTAS.ir taskas. kepa sisioniskiai,neringos zmogeliai,ir kiti ir neskrostas .bet…kaip minejau ,del skonio nesigincysim.kas skrode stinta mate ,kiek jos plaukiojamojoje pusleje yra helmintu .jie nekenksmingi zmogui iskepti -tik.bet vytint,rukyt saltu dumu ar karstu ,tai man slykstu. nes nezinai ,kaip bus po to.kai jos uzkirsi.o ir kokia garantija ,kad ja apdorojus minetais budais plaukiojamoji pusle isliks sveika ,nesutrukusi ,kad ir transportuojant???tvarkant? plaunant?a??

na kepant,rukinant stinta skrodziu.vytinant ne.visos stintos nevalgai gi.valgai,plesai tik mesa,kurios yra ant stuburo.na aisku ir ikrai lieka,nes tas dalykas jau l.l.l.skanus

Nors karta parinktas teisingas gerimas prie zuvytes Niam niam Geraio tai visda kazkoks superstas alus budavo. Saunuolis Ecka Laimingas Taip

na man gira kaip katriem alus nes alkoholio nevartoju,ir turi buti butinai be alkoholio Cha cha o si tinka prie visko Gerai

Niam niam

nebeerzink Cha cha , reiks man savaitgali bandyti

teisinga gira Geraiir aš ją megstu Niam niamir žuvis teisinga Geraiirgi ją megstu Niam niam Juokiasi Apkabinimas

Ne rukinti, o rūkyti, ne rurinti, o rūryti. Išmokim vieną kartą taisyklingai rašyti ir kalbėti. Juokiasi