Belaukiant stintu
Belaukiant stintu,padariau rukinima
a skanios anos rukytos
Subariuk,pabandyk kada.Tikrai neblogos.Daug skanesnes uz koki karsi ar ziobri
šalto rūkymo valgiau tai nelabai patiko
karsto zymiai skaniau.salto nelabai ir man.o va vytintos,tai visai delikatesas
šią žiemą reiks pamėgint pasivytint , o jas neskrostas vytini?
jo neskrostas,kad liktu ikrai
hmmm.kadangi del skonio nesigincijama,kaip sako prancuziokai,tai gal ir nebloga ta stinta ir kepta ,ir vytinta ir rukyta
Manau alutis geriau tiktu
bet, pratesiu minti ,nes netycia spragtelejau ne ten.tik nuo senoves esu iprates stinta ruost ivairiai ir rukyt ,vytint marinuot iskeptas,ir t, ir t.t.bet tik SKROSTAS.ir taskas. kepa sisioniskiai,neringos zmogeliai,ir kiti ir neskrostas .bet…kaip minejau ,del skonio nesigincysim.kas skrode stinta mate ,kiek jos plaukiojamojoje pusleje yra helmintu .jie nekenksmingi zmogui iskepti -tik.bet vytint,rukyt saltu dumu ar karstu ,tai man slykstu. nes nezinai ,kaip bus po to.kai jos uzkirsi.o ir kokia garantija ,kad ja apdorojus minetais budais plaukiojamoji pusle isliks sveika ,nesutrukusi ,kad ir transportuojant???tvarkant? plaunant?a??
na kepant,rukinant stinta skrodziu.vytinant ne.visos stintos nevalgai gi.valgai,plesai tik mesa,kurios yra ant stuburo.na aisku ir ikrai lieka,nes tas dalykas jau l.l.l.skanus
Nors karta parinktas teisingas gerimas prie zuvytes
o tai visda kazkoks superstas alus budavo. Saunuolis Ecka
na man gira kaip katriem alus nes alkoholio nevartoju,ir turi buti butinai be alkoholio o si tinka prie visko
nebeerzink , reiks man savaitgali bandyti
teisinga gira ir aš ją megstu
ir žuvis teisinga
irgi ją megstu
Ne rukinti, o rūkyti, ne rurinti, o rūryti. Išmokim vieną kartą taisyklingai rašyti ir kalbėti.