Beer philosophy2
Na sveiki dar karteli.pratesiu savo mintis apie alaus gerimo kultura.gal pamenate,kad antikoje graiku dievai gere ambrozija-amzinaji eliksyratai tas pats alus studentui,tik ta amzinaja ambrozija musu mielieji aludariai paverte spirituotu meslu:kur matyta kad alus butu tokio stiprumo kaip sausas vynas
geda pries civilizuota pasauli,darome pozora
na zinoma yra ir isimciu:nieko blogo negaliu pasakyti apie birzu krasto tradicijas arba mexikietiskaji corona extra,tai normalu,bet kai pasiziuri lentynas kas dominuoja tai ne kas
taigi geriausiai yra normalus alus 4-6 stiprumo.na angliskas alus irgi nuvyle kaip buvau londone.tiesa aludes labai neblogos tiesa vietoje neblogu pupu ten sedi senes su pilvais kaip du bulviu maisai sudejus
alus yra tamsus ir nepasterizuotas
kaip naminis tik gaila kad jis yra ypatingai silpnas ir skoniu gira primena
beje ir kaina nebloga sakyciau kaip biednioku tautai 4 svarai uz alaus bokala yra per daug
,bet visgi anglai sugeba linksmai laika praleisti paziureti futbola surukyti pypke taigi persasi isvada kad alus zmones tik suartina
taigi manu ir kitur kazkas panasaus.taigi alaus megejai jei turesite kokiu ispudziu is uzsiennio alaus turu rasykite asmeniskai arba viesai.lauksiu
butu idomu.tai vienu zodziu as irgi savo nuoziura pasistengsiu.
uzsienietiskas alus roolz, jo net gerti nereikia, galima tiesiai i klozeta pilt, atitinka spalva, kvapas ir skonis visus myloo reikalavimus… nors del skonio tai tixliai negaliu pasakyti, nes neragavau, bet jei mylai tokio bjauraus skonio tai savo pi**aliu’kui nepavydziu
eik eik? jei uzsienietiskas alus tau tik corona ir milleris tai suprantu.
a va man niekas nepakeis guiness arba fosters…
beje anglijoj jis daug skanesnis, nes sviezesnis
nu jei tau guinesso tinka, tai hmz… gerai, man tai ant jo nusisvilpt… o vat budvaizerio tai bent reklamos prikolnos
reklamos auka
beje ant lytovsko alaus ir as reklamos auka - kur daugiau kamshteliu loshimu, ta ir geriu ( na aisku svyturys/utena, kitais neeksperimentuoju ir nesinuodyju)
visko neperskaiciau,todel nzn parasei ar ne,kieno tavo nuomone alus geriausias?