Bėdelė

Bėdelė

Nokia Veee

Sveiki… Štai ir pradėjo kvailiot maniškė N95 8GB… Tokios nesamonės vyksta kartais atitraukus “slaidą” , kartais užtraukus , kaip užeina , o kartais iš viso juodas ekranas patampa… Čia programiškai ar kokie kontaktai gal? Įdomu kiek man tas malonumas gali kainuoti… Na , žinoma , pats nueisiu kurią dieną į kokią nors taisyklą , bet visgi , baisiai įdomu kiek “atsistos” , nes jau garsiakalbį teko keist vieną - 40lt Nekaltas

Svarbiausia, kad kartais viskas ok… Gal kam taip buvę?

Greičiausiai, kad šleifą reikės keisti.

Gali buti, kad sleifas pagedo, yra man buve panasiai tai anuomet 150lt kainavo.

šleifas ir aš manau Nekaltas

Atsiprašau , o kas tas šleifas? Drovus

nok L a Apkabinimas

Ne jokia NokLa Cha cha

Sleifui tiutiu.Naujas butu is ebay.com Sekmes,pats tokia turiu.Gali del sportinio intereso,hard reset padaryt.Bet abejoju a pades.

Va tokio ieskai—cgi.ebay.com/Original-Genuine-Slider-Flex-Cable-Fit-No kia-N95_W0QQitemZ120511828949QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=i tem1c0f1093d5

sleifas, tai jungtis, jungianti ekrana su plokste. nokLa Taip

Mikazzo_n9210: ir pačiam keistis?

Ne,pakankamai sviezia ji pas mane.Is ebay pigiau gausis jei pats keisi.Siap tai,nereikia 2 aukstuju baigt,kad pasikeistum Cha cha

kai pas slaidus taip buna 90%+ buna kabelis, liaudiskai vadinamas sleifas pagedes

Kaimieciai jus, koks dar kabelis ? Lankscioji jungtis, o jei liaudiskai tai sleifas.

kabelis ne jungtis ar ne lankstus, miestieti ? Cha cha

karosas2000, SE, iphone, samsung, LG, sony, philips, siemens ir visi kiti išskyrus Nokia - Veee Baisus Blogai Pavargęs NežinauTai atrodo normalu? Patarčiau nekišt nosies, kur nepatinka. Tiek tau bus geriau, tiek ir kitiems.

Meistrų meistre, erikuti, pamiršai paminėti, kad dar vadinamas “Flex”.