Beda su FUJITSU hdd
Naudojau fujitsu 40gb hdd . Jam ~3,5m. Viena diena zaizdamas Hitman 3 isgirdau tokiu garsu serija is dezes(tikriausiais is hdd). Garsai tai uznesa i svelnu triokst
. Tiesa naudojau win2k tada. Dabar turiu nauja hdd ir fujitsu reikalingas tik filmam parsitemt. Bet kai ji pajungi prie belekokio kompo(su belekokiais win) jis veikia 10-20min(kai i ji viska kisi) paskui - klinikine mirtis
. Po 3-4h vel atsigauna ir vel paradoksas… Tai cia jau hdd baigiasi ? ar ka imanoma padaryt?
Ne baigiasi, o jau NUSIBAIGE tavo Fujitsu. Pas mane darbe du 20GB Fujitsu stovi ant palanges numire. Fujisu HDD tokie jau yra, ir nieko cia nepadarysi…
negasdinkit… o tai del ko hdd nusprogsta? nejau visi tokie falsyvi?
Nu nzn ar fujitsu diskai tokie jau blogi. As turiu 8.4 gb diska tai serveruke jis dirba jau 6 metus be sustojimo ir tfu tfu tfu kolkas jokiu problemu ir tikiuosi dar 4 metus atidirbs man po to keliaus i uztarnauta poilsi t.y. i hdd roju
Pazystami sako gerai ka ir 3m atitarnava . Nu nepagydoma tai nepagydoma. Nieka nepadarysi. O cia klausimas siaip: ar imanoma per win ar bios paziureti hdd cache, apsuku skaiciu ir kitka?
Kai pas mane jie sugedo, siek tiek domejausi sita problema. Bent jau MPG serijos Fujitsu HDD yra su gamybiniu broku kazkokiu. Ir tik laiko klausimas kol jie suges…
bent jau 20GB Fujitsu modeliu turbut visas HDD rojus perpildytas…
nu tu bniat… tai daba ne kaledu lauksiu, o kada manasis fujitsu nustips…
O Marko… mano Fujitsu … ketvitras!!! Numire pries kelias dienas. Pries kokius 3 metus turejau kvailumo nusipirkt 2 Fujitsu HDD Va tokius pat… 40GB MPG 3409AT-E Numire vienas po metu, kitas po metu ir keliu dienu. Pakeite tokiais pat Fujitsu. Tas pakeistas pirmasis numire vel po pusmecio gal, garantinis buvo, pakeite i Maxtor SlimLine 40GB, puikiai dirba ir siandien… Na o paskutinis Fujitsu, kazkaip uzsilaike iki siol, kazkur ~3 su biskuciu metu. Amen ir jam… paejo badais, tarpais nenuskaito, tarpais neranda.
Jeigu tame HDD turi kokių nors svarbių duomenų, tai siūlau pasirūpinti jų išsaugojimu. Turėjau legendinį Fujitsu 20 GB 5400 rpm. Lygiai toks traškesys, kurį nupasakojai, buvo maniškio agonijos ženklas. Kai bandžiau pasidomėti, ar galiu išgelbėti informaciją, patalpintą jame, man pasakė, kad jau nebe
Savo rankose paturejau penkis 10-20gb mirusius Fujitsu Ir speju kad dar ne pabaiga.
Na pas mane darbe per pastaraji pusmeti Fujitsu 20GB jau 4 HDD numire… visi tarnavo ne daugiau kaip 2 metus. Dar liko kokie trys, paziuresim kiek tie laikus. Ir pas visus ta pati problema - traska braska kazkas, duomenu neskaito. Atsaldzius kokia valanda dar padirba ir poto vel amba.
khem as turiu dar toki 1.2Gb Fujitsu
jau su badukais, nors po paskutinio sandisko nieko nerado. Na as net nezinau kiek jam metuku
Bet va neseniai dar pasitarnavo broliukui, kol nauja nusipirko, dabar guli sau keiso viduj atjungtas ir neprisuktas. Laukia kito savo pasirodymo ir i roju dar nesiruosia
ten ju tokia beda jei veikia perduoti o jei numires duomenis yra sudetingiau bet imanoma
atkurti .
Fujitsu gaidys, betpavyko parduot. O buvo taip. Jau to fujitsu 40 GB net nerasdavo, kartais uzplaukdavo ir rasdavo, bet kraudavos win2k ir taip girdziu garsiuka is hardo ir visksa sustoja, tada melynas langas, ir zopa.tai viena diena isvis nerado ****usi kiek ymanoma, galu gale susinervina uir sakau barake prie sienos prikalsiu, bet pirma sakau reikai atidaryt hdd pazet kaip ten visks atrodo, tai atsukau,pazejau diskiukkus, tada ekstremalas visiskas pasidariau atidaryta prijungiau prie PC,ir nieks negalejo patiket suktis pradejo, tai isjungiau kompa ir hdd susukau kaip buva, vel pajungiau ir veikia normaliai, jokiu luzimu,tai iskart y skelbima ir prakaliau, buvau pirkes uz 450 lt tai uz 200 iskart prastumiau )), ydomu kaip jis dabar gyvena.