Bebrai.

Bebrai.

Eina nx. Baisus Vau! Pavargęs

o tai rebiatos ka …? beberas gal pagal jus durpes ar smeli turi valgyt ? plia… su tokia LT politika kai kuriuose rajonuose bebrus i raudonaja knyga reikia jau irasyt, o kur ju dar like , tai tai po 10 metu neliks

juos reik gaydyt ir valgyt, nes tuoj visas pievas patvenks ir medzius nugrauz

Teisingia nes jų priviso, kad nu i nx miškus užtvenkia, išardai 2 metru užtvankas tai po kelių jau sulipdę 2,5m Užsispyręs

Aš už bebrus Cha cha padaro ***upyje užtvankėlę ir gali tikėtis smagesnio upėtakio Gerai

2,5 da nieko vienam upeliuke prie manes 5m skersai upes tai be trotilo neisardysi Juokiasi

Geras bebras - isrukytas bebras Liežuvis

tuoj ir sunis prades valgyt…

Buna i namo dydzio uztvanku Baisus

sadistai jus… gyvuneliu pagailekit Liūdnas

populecija reguliuot reikia, bet matai yra daug skanesniu gyvunu, tai kur cia gaisi laika su tais bebrais Kvankt? Kodel Lietuvoj Stirnos, Elniai nesiaucia? Atsakymas aiskus PiktasP.S zinau toki veikeja kuris sauna Vaikinga stirna ir apskritai jam nesvarbu ar sezonas ar ne, ka pamate ta nusove. Sitas dal…bas turi nemazai pazystamu, tai baust nera kam.

kuj ta bebra lengvai pagausi, jei i galva pataikysi jis vistiek soka i vandeni ir skesta pi da ras Piktas bet skanus zaraza

nera nieko skanesnio uz bebro uodega parukyta Juokiasi

Man blogiausia kai pradėjo miska mano skust nes pagal miska eina kanalas, bet preitais metais kovojau, tik ardydamas uztvanka, siais metais, jeigu vel tas pats, tai kovosiu visais budais ir darysiu is bebru desras Šypsena

Uzmusk bebra- isgelbek medi Juokiasi

bebro mesa viena svariausiu ir viena skaniausiu, kiek man teko valgyti zverienos. tik reik moket pagamint. karbonadu kept nerekomenduojama

reikia suesti viska ir tada viskas bus suesta o kai viskas visur suesta tada visur HARMONIJA Cha cha viska esti vat viso gyvenimo sukis (daugumos gyvenimo kredo) pamate nugrauzta medi, TRAGEDIJA edam ta kas nugrauze… jus i save paziurekite i ka jus virstate gamtos myletojai… leiskite gamtai nuo savo meiles pailseti, atstatyti jegas

Jeigu gamtoj taip jau suredyta,kad bebras medzius griauzia, vadinas taip reikia, o ne SUVALGYT ji uz tai.Tada pradekit ir ziurkes valgyt, uz tai,kad viska namuose griauzia. Kvankt?

Bebras tai ta pati ziurke, tik kiek didesne ir svaresne Juokiasi