beast

beast

kokie jums įspūdžiai? man pasirodė storas, lėtas, bet nebijo pakovot dėl kamuolių Nekaltasmetimo kažkaip atrodo visai nėra, nes iš vidutinio tai labai jau kraupiai stumia kamuolį… va baudas tai visai nieko meta p.s. manboobs… wtf?

pusiau toks, bet kaip debiutui tai sakyciau visai normaliai Nekaltas

Ne jau vien pamates asji azuolyne sakiau kad tesliui reix labai daug dirbti… bus jis tik po begiciaus, watsono ir gal net ciukino Liūdnas

wtf? ką ten per televizorių rodę? Cha chanes aš tai mačiau kad baudos jam nelabai Šypsena

jis kazkaip sunkiai orientuojasi, kurioj vietoj krepsys, kai ruosiasi mesti. nu bet ner ko noret tokioj pasiruosimo stadijoj. bet aiskiai turi virsvorio, reik sportuot. visumoj pasirode taip puse velnio. kazkaip jauciu, kad Watson’as pirma menesi ne ka geriau atrodys

ai dar kas įdomu Cha cha kai išleido jį pirmo kėlinio pabaigoj, tai taip ir nepasodino poto iki pertraukos Cha cha turbūt Aco galvoja reik ant griežto jį imt, kad numestų tuos lašekus

Kovotojas Gerai

Nežinau, per anksti čia visus vertinti pradėjom. Nekaltas Dar 2 mėnesius treniruosis iki tikrų rungtynių… Kaip po savaitės treniruočių lauke, atrodė puse velnio Šypsena

mates, kad bicas be jokio fizinio pasirengimo. anksti kazka komentuot.

Hesburgeryje prie Gertrūdos gatvės užmatytas Cha chaDDD

tada viskas aisq is kur tie papai Cha chaDD

a’Damned, ten ir Pocių dažnai galima užmatyt, tik kažkaip jis nestorėja tokį maistą valgydamas Šypsena

ten anksciau buvo kebabine tam paciam pastate sone, tai ne karta esu mates Freeman’a su kebabais maiselyje is ten iseinant Juokiasi

Ezzy, ka ten sustoresi kai pas Pociu tokie reaktyviniai greiciai Cha cha

big fat hamburger eating beast with manboobs Geraijuokauju aišku, o šiaip tai norėčiau tikėt, kad fizinio rengimo treneriai padarys iš jo sportininką, nes kol kas nelabai panašus į profesionalą

baudas nieko? Kad pirmoj pusej nieko is baudu nepataike, kiek maciau kazkas 1 taikli ir 4 netaiklios. Dar pagalvojau - o kazkas sake, kad baudas jis gerai meta. O siaip tai smarkiai per anksti kazka vertint…

jus nematet kaip ronaldo is po atostogu atrode? Cha cha

ai nu Pavargęs

ronaldo amzius kitas ir savo jis padares, o sitam daug zoles apsikt