Be sirupo

Be sirupo

As sita kilojau,kilojau ir susilaikiau, man Kaziuko uzteko.

Ok. Norfos stipresnis berods tie patys kunigaikščiai?

Paršiuką Ciuka iškart prisimenu shita alų pamatęs. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

nezinau ar tie patys norfiniai,ziurek gamintoja. šitas zjbs,bet ne daugiau poros bokalu. nakčiau,gerai pasedes čiukas ant jo buvo? Cha cha

prieš kokius 12-10 metų specialiai eidavau į Keistus ženklus šito paskanaut Gerai dabar su tamsiais nedraugauju Nekaltas

as tai išskirtinai žiema tamsius paragauju,nezinau kodel organizmas jo nori žiema,bet vasara visai netraukia Ne bet geriu tik šita ir tamsu elis’a Taip

aš arba negeriu, arba alaus kelią arba guinessą. na, ir šitas visai nieko. mano bendradarbiai mane durnium palaikė, kai atnešiau pasivaišinti. po to užlaikino Gerai

Vienos tokios soskės per akis. Nuo antros kitą dieną galvą skauda Juokiasi

tikrai neskauda galva ir pagiriu nera nuo dvieju soskiu Mirktnuo 4puslitriu lt flagmano švyturio,vo ten tai pachmas,vos ne iki pietu Cha cha Šiaip šitas produktas einamiausia exporto preke Taip tik kažkodel nemazai lietuviu ji laiko chroniu gerimu Cha cha ir damos kas idomiausiai ji megsta.

Ni to, kad padsedes, bet dar ir kitus padsodines. Juokiasi Vienok, bokalas shitu Kunigaiksciu labai OK. Gerai Tiesa, vasara jis visiskai netinka, nes per daug %, ir toks ‘‘skandinantis’’ gaunasi. Po to i pabaiga mocnai suprastejo is litriniu bambaliu. Kartais spiritiaga paduodavo. Is esmes neblogas alus, bet kai as jo parsinesdavau po 10 bambaliu, tai nu i nx. Juokiasi Juokiasi

10bambaliu Apsvaigęs

Damos mėgsta, nes saldus Šypsena Iš ten ir %