Be sirupo
As sita kilojau,kilojau ir susilaikiau, man Kaziuko uzteko.
Ok. Norfos stipresnis berods tie patys kunigaikščiai?
Paršiuką Ciuka iškart prisimenu shita alų pamatęs.
nezinau ar tie patys norfiniai,ziurek gamintoja. šitas zjbs,bet ne daugiau poros bokalu. nakčiau,gerai pasedes čiukas ant jo buvo?
prieš kokius 12-10 metų specialiai eidavau į Keistus ženklus šito paskanaut dabar su tamsiais nedraugauju
as tai išskirtinai žiema tamsius paragauju,nezinau kodel organizmas jo nori žiema,bet vasara visai netraukia bet geriu tik šita ir tamsu elis’a
aš arba negeriu, arba alaus kelią arba guinessą. na, ir šitas visai nieko. mano bendradarbiai mane durnium palaikė, kai atnešiau pasivaišinti. po to užlaikino
Vienos tokios soskės per akis. Nuo antros kitą dieną galvą skauda
tikrai neskauda galva ir pagiriu nera nuo dvieju soskiu nuo 4puslitriu lt flagmano švyturio,vo ten tai pachmas,vos ne iki pietu
Šiaip šitas produktas einamiausia exporto preke
tik kažkodel nemazai lietuviu ji laiko chroniu gerimu
ir damos kas idomiausiai ji megsta.
Ni to, kad padsedes, bet dar ir kitus padsodines. Vienok, bokalas shitu Kunigaiksciu labai OK.
Tiesa, vasara jis visiskai netinka, nes per daug %, ir toks ‘‘skandinantis’’ gaunasi. Po to i pabaiga mocnai suprastejo is litriniu bambaliu. Kartais spiritiaga paduodavo. Is esmes neblogas alus, bet kai as jo parsinesdavau po 10 bambaliu, tai nu i nx.
10bambaliu
Damos mėgsta, nes saldus Iš ten ir %