be pavadinimo

be pavadinimo

OT klausimas: gal kam yra teke naudot toki:pigu.lt/kondicionieriai/mobilus-oro-vesintuvas-ravanson-kr-1011 ?id=3474605 Cha cha reikalas tas, kad namuose kolkas nera galimybiu pasidaryti normalia kondiske, reik paprastesnes alternatyvos. Efektyvus sitas reikalas kazkiek ar nx? Šypsena

“Jis sukuria šaltį tik tuomet, kai į specialią talpą pridedate ledukų” – man atrodo, kad tu jam tarnausi, o ne jis tau Cha cha

Bliūdas su ledukais padėtas šalia ventiliatoriaus kainuos 4 kartus pigiau Cha cha

jei ledukus reik kraut, tai va, pigesnis variantas Cha cha youtube.com/watch?v=ITtlxjvLQis

nu man irgi skamba biski is kostmoso srities Cha cha bet sakau gal ten kazkas biski protingiau padaryta, kad uzsilaiko tie ledukai Cha cha

gal nebejuokinkit zmoniu Juokiasi

maciau tokias “kondyskes” rimi, pries 6 metus Juokiasi nelabai jas tada pirko Cha cha

O jeigu i toki pripist “sauso ledo”, gal ilgai laikytus i nereiktu ten jo keitinet? Šypsena Tik nelabai net zinau, kiek toks ledas kainuoja, bet nemanau, kad labai brangiai, visgi daug kur naudojamas.

O man nakti miegojimui uztenka ir paprasto ventiliatoriaus, gal biski ■■■■■■, kad uzia, bet vejas eina per kuna ir net karsciausia nakti padeda uzmigti. O nuo kondiskiu tai man amzina sloga, nes su protu neina pasireguliuot Cha cha

O as skersvejus padarau ant visos hatos nakciai, nezinau ar sveika, bet atvesina Cha cha

langai i rytus/pietus/vakarus… Ryte kaip pateka saule, taip iki pat vakaro kol nusileidzia. Puse buto stikliniai langai iki zemes Juokiasi prikaitina pz pz kaip Apsvaigęs

kovokit su silumos saltiniu o ne pasekmemis , pvz roletai ant langu ar markizes sumazins temperatūra kambaryje nuo 2 iki 4 laipsniu , vedinimas irgi galimas tiktai naktį ir ryte kol lauko tamperatura nevirsyja isores, susilyginus temperaturoms langai uzdaromi ir t.t.

Isminciau,kaip kovot su paskutinio auksto problema? Cha cha stoga baltu bitumi isklot? Nafig, ryte lauke buvo 20, virtuvej 26, visiskai nesigailiu kondiske pasistates, kad ir reikalinga tik kelias savaites.

Vin siaip teisingai sneka Šypsena as savo reikmem turiu electrolux pastatoma kondicionieriu, tai kaip vieno kambario butui tai per akis, tik turi rasti kur isvesti silta ora is jo