.,.,.,Be eiles.,.,.,

.,.,.,Be eiles!!!.,.,.,

Eilese stovim dar daug kur: poliklinikose, advokatu ir notaru biuruose, valgyklose (bent jau pietu metu) ir t.t. Ateina zmogus, priesais stovinciam sako: "Sveikas, priimsi?Šypsena" Ir atsistoja priekyje jusu. Akivaizdziai matote, kad is anksto jie net nebuvo susitare. Piktinates Piktas. Bet todel, kad tai paliecia jus tiesiogiai.
O kita karta, gal ir pats taip padarote Mirkt. Tada viskas atrodo čiki čiki…

O siaip, jei is pasalies matote taip naglai besielgianti jums pazystama zmogu. Kaip reaguojate tada? Pagalvojate, kad vis tik nachaliskas tipas? O gal galvojate: Nu apsukrus zmogelis? Ar visai apie toki jokios nuomones nesusiformuojate?

Visa reakcija priklauso nuo tuometinės nuotaikos, savijautos.
Jeigu viskas tuo metuTūsasGeraiTūsas, jei norisi juoktis, tai tokie
lendantys be eilės, manęs neveikia…Nekaltas nu ir tegul…

Dėl eilių tai negaliu nieko asakyti, nes praktiškai netenka jose stovėti.
Tačiau vakar tikrai papiktino super kai kurių žmonių naglumas. Darbas, man pietų pertrauka, kuri trunka tiktai pusvalandį. Ant durų aiškiai parašyta, kada pietaujama. Ir ką gi, per tą pusvalandį sugebėjo įsiveržti paeiliui 5 žmonės ir dar su pretenzijomis, kad jų nepriimu. Šiaip jau stengiuosi visada išlikti rami, bet vakar tikrai vos nepasiunčiau jų…
NEPAKENČIU TOKIŲ ŽMONIŲ!!! Ir deja, jie tikrai nieko nelaimėjo, nes vis dėlto teko palaukti tą pusvalandį už durų.

Tai pro tave visada galima pralysti, reiskia Juokiasi, nes visada sypsaisi gi Cha cha

O ar nebuna, kad jauciates kietesni uz kitus ir galvojat, kad jums tiesiog is gamtos priklauso eiti naglai visu priekyje? ŠypsenaNekaltas

as tai labai naglas, uztat visko gaunu be eiles Laimingas o kas ramesni, tai tegu pastovi…Cha cha

laikas ir aplinkybes nelygu kada - jei spaudzia ir as taip elgiuosi. Nepykstu, jei to izulaus zmogeno charizma ir sugebejimai pakankamo lygioŠypsena

Hmmm, bet gal kitas, stovintis eileje kuklesnis, o skuba dar labiau?

As, tai tokiems labai "pavydziu": juk "izulumas - antroji laime" Cha cha

…ot trapūs tie inteliūgentaiPavargęs-čia nefilosofuot reikia,
o konkrečiai-į dūdą…Gerai

… inteligentams Mirkt

Gal galima ash be eiles? Flirtas
Bučkis

Pati taip padarau, deja, kartais… Mirkt Bet ant kitu tai labai piktinuosi! Kanda

Baisus daiktas, kad uzlindo… Gal jam gyvenimo ar mirties klausimas…gal jis kaku labai nori…Stovit… ir stovėkit.Man tai patinka kai koks malonus vyriškis pats praleidžia…Mirkt

Jei cia kalbi apie mano miegamaji - prasom Taip

O jeigu uzlenda?Apakęs Šypsena

Jo Taip, zinau, protif loma niet prijoma Cha cha

Viskas priklauso nuo laiko.Jei jo pakankamai,bunu be reakcijos.

Kažkodėl galvoju, kad tokspasipiktinimas atėjęs iš anų deficito laikų, kai eilėse žmonės praleisdavo didžiąją dalį savo gyvenimo.
Pvz. šnekant apie valgyklą. Stovi vienas žmogelis eilėje, ateina draugas/kolega. Jei jis stos į eilės galą, vienam kito teks laukti prie stalo. Ir kas čia blogo, jei jie pietaus kartu?
Aš niekada į tai nekreipiu dėmesio ir pats ramiai prieinu prie stovinčio kolegos.