bbelėnė
Wasarėlių nebus Kadangi dr neded gaisTrinių… Bet labai tinginys šian
nu qrwa,kaip ja idet,kai negaliu nuvaziuot iki moikes,negaliu su driūskesrūgštim tekinius nuplaut?
tik uzbaigt beliko
Dr, užspsiu dėt šita vietoj tavo gaistrinių o šita konstrOsis dą pora savaičių pas mane- tu pagalvok
tai antradieni mano isjud pas matarYsta,tu dabar padeliok savaite gera,o paskui as perimsiu estafete . tiesa,kaip te daryt su rastafkOm,tie aliumo ziedai universalus nx yr ar ok?
Galiu pagirt mafra produktus, randamus seniuos už pigiai… kažkada l.skeptiškai nusiteikęs pasiimiau plastmasių valiklį… po to pasiimiau odai valyt…
db variklio valiklį hp12… neturiu priekaištų
o bled… tustutis dar is rastafkiu neisaugo. o bled is spoileriu, subvuferiu nors isaugo?
Priklausomai kokio plocio bus tos rastafkės, jei ten kokį iki 5mm, tai ir tiesiog žiedai gerai, bet cm ir daugiau geriau su vietta centr skylei ir pacioj rastafkėj kad su kantu centriniu…
manau kad uzteks 5mm. reikes is lominato 6mm issipjaut ir paziuret ar uzteks s.aliexpress.com/NJvqA367 (from AliExpress Android)
Jei tau 5mm užteks, ty paimk senus stabdžių diskus ir nutekink žiedą pas murzius už centus ir bus firminės 7mm rastafkės
va nezinau ar uzteks,pirma sakau bandysiu kist lominata ir ziuret kiek mm reikes ziuriu rastafkiu prigaminta min 16mm,tiek jau bus daug,pas kitajobus ziedu visokiu prigaminta,tik reikia det tiek,kad ben truputi centras uzsimautu and stupicos. su disku super ,esu mates kazkur toki dalyka
Ty bmwistu pažįsti, pasiskolink pasimatavimui ir pradėk nuo 15mm, bo gali būt, kad tiek ir reiks, kad ir kaip tai atrodytų dabar, kad mažiau
Va, kostas irgi žino standarta tarp bmwstų
15mm ? ghmm,reikes pas tekintoja uzsukt,plius varžtus ,o ka varztai,yra prigamintu ar gamintis?
autoaibe.lt/ratai/ratlankiu-isnesimo-diskai-apsaugos/hng-b t-215-ratlankio-isnesimo-diskas-16mm-124708sitie uz koki 18€,plius varžtai kokis 16€.
Visai pigu, sakyčiau. Tik nerašo iš kokio metalo, bo jei metalinės, tai svers jau
cia vnt kaina,bet daug maž skydke riebia turiu,tai iki dvackio bus. kiek maciau lentynoje,tai aliumas. nelabai ivaziuoju,žiuriu ir *pimp…*ieju,kaip tie ratai ilinde giliai priekis kaip ir ok,bet galas nx
Noriu uzklaust truputi. Vilniuj vaziuojant pro radara leistinu greiciu, dzipas prasinese. Tai nufotkino mus. Laukt baudos ar uzmirst reikala? Vaziavau leistinu greiciu
užmiršk.