baznycia
ar lankotes baznyciojjj . kiek kartu lankotes y metus?
hmm…siaip aisku negrazu, bet labai retai apsilankau, tik tada, kada reikia jau…siaip visada stengiuosi per kaledas butinai apsilankyti…
paskutiniu metu ten ejnu su draugajs i antra auksta pawalgyti batono,atsigerti"pienes" ir susilti…blogaj elgemes wisi…bet ka jau padareesi…
einu tik tada, kai kokia paroda ten vyksta
siaip labai retai ten lankausi, nes musu visa seima ten nesiverzia…
Geda,bet siais metais ne karto nebuvau
nuo uzpraeitos savaites,kiekviena sekmadieni…ir dar ryt eisiu. patikekit,tai labai puiki vieta, ypac jei eini su pazystamais kokiais…jee
buvau ketvirtadieni praejta, typo tevaj paprase nueit i misias, kurias uzpirko ibrolio motinos metu mirciai pamineti…
Labai retai, tik per sventes, ir taip negaliuo as ten is but, nes kaip paima miegas tai vos neuzmiegu.
nueinu…zhinoma…tik va,kad labai retaij…
shiaip senai buwau… retai lankausi…
Kad ir kaip negrazhu butu, bet tik kelis kartus i metus - per Kaledas ir Velykas.
Na neatsimenu kada buvau.Reiks kuria diena nueit.Manau tada ir sektusi geriau jei pradeciau dazhniau i bazhnycia nuei,nes jau taip nesiseka kad …
krikscionybe mum primete krauju ir kalaviju, kodel mes turime garbinti ta dieva?
na jusu demesiui pranesu,kad baltu pirmoji religija buvo pagonybe…ir jie ten garbino daug dievu,taigi jeigu jums tai priimtiniau…
Buvau viena kart per 24 metus
aciu kad apibendrinai tai ka studijavau siuos puse metu
taip, pagonybe man priimtiniau…
Siandien buvau… t.y. lidejau klasioka plotku pirkt…
o siaip retai apsilankau…
nesilankau… paskutini karta buvau ispazinties pries komunija… t.y. pries pora meteliu…