bausme uz goduma
taigi, mes daznai lankomes pas senelius, nes jie gyvena vilniuje, taigi, mano senele gyvena su mano seneliu ir mano teta su jos zmogu , tai tie prisiperka visokiu vaisiu, riesutu, vieni eda
, kitiems neduoda ir nesako, bet kai kiti vaisina, tai ryja
, tai pamaciau vynvuoges, pasakiau senelei, tai mes vieni ir suedem beveiki viska
, o kodel slepti ir kitiems neduoti
nejauciu jokio sazines grauzimo
nieko nesupratau
tai dabar tavo seneliai turės atpirkti tas vynuoges, ar aš ne taip supratau
Gal ten tie tavo giminaiciai grynaveisliai suvalkieciai?
ne, mano senele ir as gyvename normaliai, o mano teta su savo zmogu eda visokius vaisius,o kitiems neduoda
nu ir lai eda kiekvienam savo.
gera bausme … rijot ju akivaizdoj?
…
ne, ju nebuvo, jie darbe, o mes susenele suedem, o jiems tik sakele palikome
tai negerai, ner efekto …reikejo sulapnot
jiems ziurint
…
bausme
Tai ka jus negalit nusipirkt ir jiems matant suesti?
o senelei dabar nereiks atkentet uz tai?
Nebus nieko tai senelei mano , tie pasidėjo ir pamiršo, nes wiena vynwuogė jau supelijus buwo
Jooo. Nelabai cia grazi istorija, bet mano sefas toks: kas ka atnesa vaisiu - tai ima ir sueda, o kad pasidalinti su kitais bendradarbiais - tai jam ne mintis nekyla. Nemegstu tokiu tipu, kurie tik kitu saskaita viska daro patys nieko neduodami - …
o jis tuos vaisius uz jusu pinigus perka?
Jo. Kartais prisiperka vaisiu firmos saskaita ir pats dar namo parsinesa, arba sedi ir grauzia tyliai. Arba buna traukia is maisiuko ir kol nieks nemato eda. Ne pirmas kartas. Abidniausia, kad kelionese pasima visiems skirtus pinigus ir taupo kitu saskaita. Vienakart su vairuotoju visa diena kely nieko nevalge buvom, tai kaip atvaziavom i viesbuty pasake: “iki rytojaus” ir isejo miegot (ar valgyt i restorana). Pinigai pas ji - taupe - .
Nu tada jis tikrai