Baudos
Taip pat sugriežtintos baudos už pavojingą ar chuliganišką vairavimą. Už tai dabar gresia bauda nuo 400 iki 800 litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu iki pusės metų. vertimas: tipo jei “isimineji” posuki ant rankinio, baudos dydis prprorcingas “uzsistatymo” kampui. ir startinis mokestis toks NEMAZAS
nuskriaude tave pagal laipsnius uzsimetimo?
labai gerai
Chuliganiškas vairavimas neblaivaus, be teisių asmens 4000-5000 su a/m konf. - arba 20-30 par. areštas su a/m konf.
■■■■■■
Chuliganiškas vairavimas 1000-2000 su 12-24
dar ne. bet verksiu vistiek tuoj. koks labai gerai? visai negerai
seniai reikėjo. Mano darbovietėje jau nieks negeria po darbo
del alkoholio man px. bet del MALONAUS vairavimo tai nepx
ash visai nechuliganishkai posukius jamu, tiesiog suvaldau stabiluma praradusia mashina stengdamasis uzsitikrinti savo ir kitu eismo dalyviu sauguma…
tarp zmoniu ir masinu as irgi nesisukineju, bet siaip mieste kai slidu tai faina
Ir teisingai kad kelia baudas dar ir draudimus jaunimui galetu daugiau pabranginti, vazinetu visi lenktynininkai su 1.4 varikliais ramiau gatvese butu
vyriausias >> arba be draudimu vazinetu. manai as su draudimu vazineju? jei ir taip tai tikrai ne savo vardu
Nu ir nera cia kuom girtis kad be draudimo, pisteltum i koki nauja mersa, kasko jam apmoketu o tau teismo keliu uzkabintu skolyte ir tas pats kas buta butum pasiemes visa gyvenyma muojuotum draudimui o del draudimu ne savo vardu manau irgi draudimas neturi moketi o skola kabinti kaltininkui ir paru sodinti irgi gerai, po biski ir tvarka tada bus
Pas mane irgi ne mano vardu draudimas, nes ir masina ne mano vardu uzrasyta, nieko cia bloga svarbu pazymeta “iki 25”. O pavojingo vairavimo, tai pries men drauges mamos masina sudauze neremontuojamai (masina nuvaziavus <10k km, beveik nauja) “manevruodamas aikstelej”(toks pasiaiskinimas kaltininko
), dar kelias kitas masinas apdauze, jei be draudimo, tai sakes jam butu
anksciau visi be draudimo vazinedavo ir nieko. jei butu kaina normali galima draustis savo vardu, bet kai kaina berysio, tai… o dar ir gyventi reikia uz kazka. kartais pigiau taip kazkam suremontuot nei draustis. manau turetu duot premija netgi uz toki vairavima, nes vadinasi kad pas tave techniskai tvarkinga masina, o tavojoj manau stabdo vienas ratas arba is viso rankinis nutrukes ar uzpuves. o jei uztrauktum (mistiskai kaip nors) tai iskristu ispuves galinis tiltas. don’t bla bla
Butent MAMOS masina aisku tikrai kad ne 30 metu zmogus, nes tokiems reciau pasitaiko tokie netyciukai, pats esu ir stogais ir bardiurais ir grioveis nuejas ir kitu masinu aplamdes bet kazkodel visa tai nutiko iki kokiu 21 metu poto kazkaip viskas savaime praejo nors ir masinu turejau galingesniu ir greitesniu, tai dabar ir zinau kad ten yra su tuo vairavimu kai subresti
speju ir girtas vazinedavai kad kietesnis butum. kaip buvai lochs, tai taip ir likai (matosi is komentaru). pas mane stazas nuo 14 m, ir avarijos nei vienos. tfu tfu tfu aisku, bet kai ■■■■■■■ esi tai ir darai avarijas