Bauda

Bauda

baudu, baudos, bauda

Gavau bauda UK`uose ismest? ar uzmoket? leistina buvo stovet 1:30 as 3 val prastovejau Nežinaubet realiai negalejau perstatyt Piktas kaip mane uz **** sitie daunai UK1iski Užsispyręs

ateis laiškas iš UK, tad tavo reikalas ką darysi Cha cha

eurocarparks.com/is sitos kompanijos kvitelis… galvoji ateis? bet ten nei kameru nei nieko nera blt cia buvo parduotuviu parkingas, jei as uzsilaikiau parduotuvei ? kas per debelizmas Užsispyręs Kvankt?

“leistina buvo stovet 1:30 as 3 val prastovejau” kurioj vietoj sakinys neaiškus?

bet kas per hernia, sakau, jei as pardej negalejau apsisprest ar Jacka jamti ar Grey goose ? ir tai man uztruko laiko… skambinsiu pas juos bandysiu sneket is principo! Juokiasi

Juokiasi Juokiasi primokėjes tu baudu Uk kad nx, geriausiai kai bauda ėjo senu adresu, o as jau kitoj vietoj gyvenau. Tai atrado masina po metu ir ka nuo 30£ nesumokėtu iki 860£ priaugo Kietas

Ant vasareles Ufffmarktplaats.nl/a/auto-s/mercedes-benz/m929680322-mercedes-c lk-200-cabrio-sport-amg-c-s-bmw-audi-seat-vw-golf.html

tau elementarus atsakymas bus: niekas neverte masinos palikineti parkinge. neprivaloma. tavo pacio pasirinkimas. patarciau susimoket, ato viena diena paskui ir masinos neberasi kur palikes Juokiasi

Nepamenu už kur nesumokėtą parkavimą, bet bauda buvo atėjusi praėjusi vos ne 2m Šypsena ir paaugo nuo 50£ iki 250£ jei gerai pamenu, buvau bangoje net įdėjęs. Ir visa tai vyko jau keletas metų atgal. Manau senai laikas pamiršt tokius ignoravimus. Šiaip dar su rafiu pasikonsultuok, jis ten tokių varkių žinovas Juokiasi

Na ka po ilgos diskusijos bauda anuliota Girtas Buteliszinodamas kad ten nera kameru, pasakiau gad grizau po val, sukruoviau pirkinius ir tuoliau nuejau lakstyt po parde, sakau gali tikrint unt kameru… Cha cha

Gerai

Teip. Visada geriau uzsiimt diakutacija. Tas pac su norvegu bomais. Siunti pretenzija aiskini kad turi autopass ir ta suma nau itraukta i saskaita. Suveikia, anuliuoja

Del autopasu norgej tai rimtai prasukau. Paemiau deklaruota pardavimui mikriuka, deklaruotas ant ciurbano. Norgej baxurams isnuomojau. Kasdien po 6~ autopasus kerta,nzn ten po 100~kronu vienas kainuoja. Ir taip juda jau metus Šypsena) tik nzn kaip su gryzimu bus,kad prie sienos neuzgaudytu. Masinos verte 5k eu. Tegu ****s i sikna tie vikingai Šypsena kiek su uk masina ten pravazineta… Nesu nei karto mokejas ir neketinu.

dėl autopasų ir gražius numerius esu pakeitęs Cha cha