bauda iš IT
ka pijokai?
atėjo bauda po 8 mėnesių 180eur už +19
mokėt, nemokėt
? žadu dar kada keliauti, greičiausiai lėktuvu… nepraprašys oro uoste kažin trigubai grynais
?
prisikai - sumokek
o blia, nuskausmino
aš tai susimokėčiau, jei yra tikimybė toje šalyje dar pasirodyti
Ale ilgai ėjo Matyt pašto karveliu siuntė
bet nuotraukos nepridėjo
keista seip su tom baudom lyg visai nesenai pradejo wu veikti tarpvalstybines, dar kazkur girdejau pievu kad tipo turetu LT tarifa taikyti.
prisisikai - nemokek Rafinuotas gali patarti ka ir kaip daryti kad liktum nenubaustas
veikai jau tipo tarpvalstybinės ? jau iš anglų siunčia už greitį ?
bl, pasirodo nuotraukas galima iŠsitraukti iš duomenų bazės, pažiūrėjau - akurat, iš galo nukaltas
rimtai kas žino kaip su greičiu iš uk, parkavimas ir įvažiavimas į Londoną tai ant greičio pareina, o kaip su greičiu?
pazystamas pries kelis men buvo ITA, tai po poros savaiciu gavo 150eu uz stovejima
is UK uz 12000svaru paskola negryzta, o cia del 200euru suka ciugli.
is ciurbano su skolos rasteliu skolinais? seniau galejai nemoket sueidavo terminas ir px nx… bet pries gerus metus girdejau, kad sprendziama sita beda, o kaip siai dienai yra
ps. tokia panike pakalus uk gyveno pasieme paskola, tel abonentu ir **** is uk i malta gyvent, tai kaip ir nieko
viskas ok, tiesiog lauke naujo popieziaus palaiminimo tavo rasta nusiust )
Jei neturi kur det 180eu, tai jau geriau tada duok man 90eu, kitus 90 pasilik sau, manau bus geriau ir tau ir man o jei nori paremt geriau IT o ne mane tada daryk klaida ir mokek
As tikrai nemokeciau