Baterijos krovimas

Baterijos krovimas

Sveiki. Nusipirkau 2 1.2V sony 2100mah kraunamas baterijas ir krovikli ant kurio parasyta: pri(primary trumpinimas turbut):230V~50Hz 2.2W. sec(secondary turbut): 2X(2.8V…55mA)0.31VA. Deja pardavejo nepaklausiau kiek laiko tas baterijas krauti. Gal jus zinote?

Jau aiškinau čia: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/352533.49 1-=(666356085](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/352533.491-=(666356085) Tavo bat talpa 2100ma, pakrovimo srovė 55ma - skaičiuok pats Laimingas

2100*1.4/55=53h! Apakęs. Gal as skaiciuoti nemoku ar mano akumas per silpnas tokiom baterijom? O kaip reiketu krauti ne 2 baterijas o 4? dvigubai ilgesni laika? Apakęs

Keturias krautum tiek pat laiko - pas tave yra du konturai po du akumuliatorius. Ar tu uzpildai viena ar du skirtumo nera - jie veikia nepriklausomai vienas nuo kito.

eina sikt… as nusisauciau tiek laukdamas… pas mane kazkoks lenkistas pakrovejas, berods 100 litu mokejau, tai anas per valanda 10 minuciu keturias 2100 batarkes pakrauna Apakęsar taip gali but?

Nu nzn. 1-2 val dar patikeciau, jei impulsinis, bet 10 min?

Skaičiuoji teisingai - kraus 53val Nustebęs - pakrovėjas labai silpnas. Kai tik 2 akumai, tai gal trumpiau - 45val. Bet jei iškart 4 tai jau ilgai. Pataupei Laimingas

valanda IR 10 minuciu Šypsena

Geriausias cekiskas per 6valandas pakraus 4aa.

tai kad pas mane per valanda ir 10 min. pakrauna Šypsena

Nesuprantu apie ka jus cia snekat. Taigi ant keikvieno normalaus pakrovejo yra lempute. Kai ji uzgesta, reiskia pasikrove baterija. Ir ka cia daugiau priskaiciuosi…

Optimistas…

Tai kam tada ta lempute skirta?

pala pala, zmogus raso - ant normalaus pakrovejo. o pesimistas = gerai informuotas optimistas Šypsena

Būtent.Ant normalių yra, o visokių “made in china” nebūtinai.

Na, nemanau, kad optimizmas yra blogas bruozas. Tiesiog nustebau as cia pamates, kaip chebra kazkokius skaiciavimus cia daro su visokiom “matematinem formulem” Apakęs Tadu pagalvojau - gal as durnas, ne taip batarkes kraunu. Pastatau vakare - ryte ziurau lempute nedega, ir pirmyn Laimingas

Lempute gal ir tam reikalinga, bet ji buna tik ant ganetinai brangiu krovikliu. Skaitmenai toki pirkti verta - jai akumus teks daznai krauti. Bet kai as akumais seriu savo elektrai negodu SLR’a ir retai naudojama blica - man uztenka ir pigesnio neautomatinio. O su juo tenka pasiskaiciuoti krovimo laika. Is cia ir optimizmas Šypsena

Kvestai giriesi? Gal jau turi AA “GP” pakroveja kuris pakrauna per 20min.? Net 6kart greiciau Liežuvis

pas mane taip pat yra lemputes, kurios uzsidega kai kraunu, bet kad jos niekada neuzgesta, ten kaip rase draugo pakrovejo instrukcijoje(pakrovejas panasus kaip mano) “lemputes dega jei baterijos teisingai idetos ir pakrovejas ijungtas i tinkla”. Tai jis nepaskaites instrukcijos visa savaite baterijas krove laukdamas kol lempute issijungs, bet lempute taip ir neissijunge JuokiasiAciu visiems uz atsakymus reiks turbut geresnio kroviklio ieskot Šypsena