basikom*

basikom*

Gerai

nelabai šita;}

Gerai Gerai

atrodytu,kad plaukus kerpat.kazkodel ziurint toks ispudis susikuria ;>

gerai. Gerai

aristokratiska oda Myliu

Kažkodėl ligota atrodo: oda perbalus, pati kūdumo tai… Blogai

Flirtas Gerai

tai aš gi sergu anoreksija Drovus

Šypsenarimtai? tai tada biski siudas … bet seip viskas bus gerai

poh’ui visai. Drovus

ne :}} Tiesiog man labai pabodo klausytis šitų nesąmonių. Žmogus ir plonas būti gali, ir odos baltos, jei nevaikšto į soliariumus ir yra įprastas Lietuvos gyventojas su tėvais netamsiaodžiais ir ne mulatais. O ir man atrodo, jei stora būčiau, mažiau komentarų išgirsčiau, negu dabartinei padėčiai esant. Vis dar nemokat žiūrėt į žmogų kaip į visumą, o žiūrit kaip į perbalusią odą, kūdumą, atskirus veido bruožus. Šito juk žmogus nepakeis :} Ir šiaip, pasigendu čia, kai skaitau ir kitų komentarus po kitų žmonių nuotraukomis, elementarios pagarbos arba kultūros; nes žinokit, manau, kad taip sudirbti už nieką mokat tik jūs, bangiečiai.

vat vat, nžn kiek kartų jau tau sakiau, kad esi gražuolė.pasakysiu ir dar kartą-tu esi gražuolė

kartais su tuo pasakymu ir nugąsdinti gali :}} čia kai man žinutę rašei, pameni? :}

savito grožio labai esi,na tokių netradicinių bruožų,bent man,o nuotraukas visad kažkiek gražios ir skirtingos. Gerai

aha. Labai žavi tai, kad nesi tokia kaip visos. Saviti veido bruožai aristokratiškai balta oda.;]

o man tu visumoj negraži ir nuotrauka nepatinka.

o man net labai grazi.

Gerai nieko visai