Barzdaskute ar peiliukai?
Jei galit patarkit kas geriau ar barzdaskute ar visi gilletai? kaip kainos naudojimo?
Peiliukai praktiškiau Platesnės panaudojimo galimybės. Pvz., norėsi venas persipjauti - su barzdaskute teks oj kiek ilgai vargti
zinoma peiliukai barzdaskute daug elektros naudoja
o. vaikins, pagaliau subrendai
Barzda ir usai pradeda augti brendimo metu . na, ir dar kai kur, bet jei klausia apie barzdaskute, tai matyt pazastu neskus
Tu visai, Šokantis Tango Manai pažastims kitoks bardaskutės pavadinimas
Ką aš ? Pvz peiliukais galima
, o su elektrine barzdaskute tai įtariu pavargtum, kol nusiskustum
mano ishsilavinimas tesiekia tiek kad pazhastyse jei ju neskuti uzhauga kasos
Ilgakasės lietuvaitės mėlynų akių …
. Reikia pripažinti, kad ne visi vyrai pažastis skutasi, kaip ir ne visos moterys kai kurias kitas vieteles aptvarko, kad tų kasų nebūtų.
vo kad teip tas babkes kur mazhumoms skyre paskirtu kasu depilaicijoms
Kasos ataugs , vel bus galima pinti ir risti kaspinus
Na, nebent ten kasas užsiaugintum
Choko, tas babkes skirsto tie, kuriems tos kasos visai nerūpi
matomai anys jau kaspinukais seniai apsirupino
Gera tema,reiks sunui duot paskaityt o jei rimtai,tai nesuprantu,tie peiliukai rimtai patogiau?Tevukas mano skusdavos su masinka,visada tvarkingai apsiskutes budavo,apzelusio nepamatysi,o ir patogu…maciau kaip vasara sodyboj vyrai i ugalovnikus pavirto,paklausiau kodel nesiskuta,sako ir vanduo saltas ir dar kazkas negerai…gal tie peiliukai mados reikalas o ne patogumo?Nors…blyn velniskai erotiskai atrodo kai jie tais peiliukais skutas
Supersuper, erotiškiau su trijų dienų barzdele
Skonio reikalas ta triju dienu barzdele,ne visiem tinka,bei buna,kad labai braizo veido oda ir atrodai tarsi tave kas batams sepeciu istryne
o jeigu su barzdele biski kitur pakutentu ?