Barzdaskute ar peiliukai?

Barzdaskute ar peiliukai?

Jei galit patarkit kas geriau ar barzdaskute ar visi gilletai? kaip kainos naudojimo?

Peiliukai praktiškiau Taip Platesnės panaudojimo galimybės. Pvz., norėsi venas persipjauti - su barzdaskute teks oj kiek ilgai vargti Apakęs

zinoma peiliukai Geraibarzdaskute daug elektros naudoja Šypsena

o. vaikins, pagaliau subrendai Cha cha Cha cha Cha cha

Barzda ir usai pradeda augti brendimo metu Liežuvis. na, ir dar kai kur, bet jei klausia apie barzdaskute, tai matyt pazastu neskus Juokiasi

Tu visai, Šokantis Tango Šypsena Manai pažastims kitoks bardaskutės pavadinimas Mirkt

Ką aš Nekaltas? Pvz peiliukais galima Kietas Cha cha, o su elektrine barzdaskute tai įtariu pavargtum, kol nusiskustum Juokiasi

mano ishsilavinimas tesiekia tiek kad pazhastyse jei ju neskuti uzhauga kasos Veee Veee

Ilgakasės lietuvaitės mėlynų akių … Girtas

Apakęs. Reikia pripažinti, kad ne visi vyrai pažastis skutasi, kaip ir ne visos moterys kai kurias kitas vieteles aptvarko, kad tų kasų nebūtų.

vo kad teip tas babkes kur mazhumoms skyre paskirtu kasu depilaicijoms Girtas

Kasos ataugs Nekaltas, vel bus galima pinti ir risti kaspinus Nekaltas

Na, nebent ten kasas užsiaugintum Juokiasi

Choko, tas babkes skirsto tie, kuriems tos kasos visai nerūpi Juokiasi

matomai anys jau kaspinukais seniai apsirupino Pavargęs

Gera tema,reiks sunui duot paskaityt Šypsenao jei rimtai,tai nesuprantu,tie peiliukai rimtai patogiau?Tevukas mano skusdavos su masinka,visada tvarkingai apsiskutes budavo,apzelusio nepamatysi,o ir patogu…maciau kaip vasara sodyboj vyrai i ugalovnikus pavirto,paklausiau kodel nesiskuta,sako ir vanduo saltas ir dar kazkas negerai…gal tie peiliukai mados reikalas o ne patogumo?Nors…blyn velniskai erotiskai atrodo kai jie tais peiliukais skutas Šypsena

Supersuper, erotiškiau su trijų dienų barzdele Mirkt

Skonio reikalas ta triju dienu barzdele,ne visiem tinka,bei buna,kad labai braizo veido oda ir atrodai tarsi tave kas batams sepeciu istryne Šypsena

o jeigu su barzdele biski kitur pakutentu ? Juokiasi Juokiasi