baruose skiedzia…(o gal ir ne)
Visi pazystami sutinka,kad skiedzia ta alu vandeniu ar kuo ten,kad jis silpnesnis uz ta pati butely.Bare nuo poros bokalu nepasigeri,o nuo poros buteliu jau vaizdas juda
kaip cia yra?jus specai isaiskinkit man
Kad skiest tai gal ir skiedzia, bet nesuprantu kaip nuo poros bonku pradeda vaizdas judeti? Gal kokius 5 isgerus tai jauciasi pirmi pozymiai
ziurint koki geri yra tox stipriausias,o jei ant tuscio skrandzio,na kiekvienam skirtingai,neatrodo taip?tai jei pas tave mase 100kg tai tau ir nuo 10gal nieko
niu po utenos su raudona etikete 3 buteliu vaizdas jau visai neblogai juda
o taj tipo naujiena - baruose skiedzia… o is kur daugiau babu uzsidirbt barams… visada taip buwo taip ir liks…
Nu tai vat visi taip sako,bet ka jie vandens dapila ar kaip,juk kai tas bachkas keicia,tai ima ir dapila vandens gal primyza dar
ar jau gamina barams siek tiek skiesta,kaip ten yra?
Paliubomu skiedzia. Jei daznai vaikstai po barus, tai koki karta eik ne i vokieciu, pilies kabakus, o uzsuk i koki disovesni(pabandymui) pajusi skirtuma. Juos aisku kontroliuoja, bet padlos moka slept, kranelius tik chop pakeite ir geri 80% alaus + 20 vandens Gaila, bet nera is ko rinktis, zuokas lauke gert draudzia alu, plius salta ir labai jau lauke disova… Negerkit, palaukit vasaros!
Sekmes!
Vilnius gryba pjauna… paziuretumet kaip klp! acigeri "alaus" o isvemi vandeni… bent aplinkos netersi
Skiedzia.
Zjb: ar esat susidure su alus pilstymo aparatura? Man baisiai ydomu, kurioj vietoj prasideda tas skiedimas. Tad paaishkinkit man ta procesa mielieji technologai
Pastaba: jie nuo 2 alaus vaizdas juda: gal tu geriau y pamokas dar pavaikshchiok?
bent jau kur as geriu alu, tai ten jo tikrai neskiedzia, nes pakanka vieno bokalo ir jau linksmiau!
kad pats baras skiedzia - tai gal ne, nes tikrai - kur prijungsi ta vandeni??? aparatura juk ne namudines gamybos… gal tikrai njie jau gauna praskiesta, nes juk moka uz alu tai kapeikas…
Nu tai vat,negi jie ten ima irdapilineja vandens,juk tik tas bachkas pakeicia ir viskas kai baigiasi,tai gal is tikruju jau silpnesni gamina barams ?
Vakar atsventem seses gimtadieni TOROS restorane tokiam (Uzupyje),tai pats savo akimis maciau,kaip barmenas atsidaire,nieko nepastebejo,paeme kelis beveik isgertus alaus bokalus,supyle i viena (gavosi apie 40 % normalaus bokalo),dar dapyle iki kiek reikia normaliai,ir lyg niekur nieko nunese zmonems…
Na nemanau kad skiedzia,gal kai kam tik taip atrodo .Be to is buteliu alus skiresi nuo backinio.
hmmm…
siaip nemazai esu barmenu dirbes, todel galiu pasakyti, kad prie pilstymo aparaturos vandens neprijunsi, statine turi tik vienpusi voztuva, per kuri i ja nepateksi. na su vandeniu man neteko skiesti, bet vat po alaus ciaupu stovincio padekliuko turini tekdavo paskirstyti klientams
o del butelio ir statines alaus skirtumo galiu pasakyti, kad tikrai skiriasi. o jei nori dar labiau pasigerti, tai gerk per siaudeli, tada dar maziau alaus reikes.
ir jei nori bare neskiesto alaus isgert, tai visada uzsisakyk prie baro. jei stovesi prie baro, tai niekas tau to alaus ir neatskies