BartPE: kur rast pluginu? (14 zin.)

BartPE: kur rast pluginu? (14 zin.)

reik pluginu siam dalykui, gaminu RescueCD. reiktu rast ERD COMMANDER, nVidia drivers ir panasiai Šypsena gal kas zino koki www ar ftp kur galima rast? dedule gooooogle labai daug meslo meta Šypsena

ERD commander ir yra rescue CD. Ką nori panašiai?

erd commanderis turi daug maziau galimybiu. siaip patarciau susirasti kuri nors khauyeung super-winpeCD Cha cha

Digiwiz MiniPE visai nieko dar Laimingas

as gaminu rescueCD kuriam bus: nero, partition magic (dar neradau kaip ikist), erd commander, ad-awareSE ir daug kito meslo. dabar PE builderis kaiptik gamina bandomaja .iso versija Šypsenablin jau pagamino. sveria 252 mb Liūdnas bet ka padarysi, jei taip reik Liūdnasbet jis durnas daiktas: padarau kad imestu win XPE plugina, jis imeta bet paslepia! kur tada man ji rast?

beje gaminu win2k3 pagrindu (enterprise) todel tai lyg turetu but ir pliusas Šypsena su standartiniais pluginais .iso sveria 144 mb Šypsena

radau!nebloga BartPE svetaine su begales pluginu. Apsilankykite kas norite plugins Cha chabootcd.us/BartPE_Plugins_Repository.php

knight, sita as zinau. MAN PAVYKO! laukit skrynsoto (gerokai apkarpyto Šypsena)

Kol kas tik Poizzon sugebėjo įkelti PM į boot CD. Kiti boot CD turi kitus partition managerius. Sėkmės.

nu kad tai nera sunku, ypac naudojant PE builder’i Šypsena galit pasidaryt kiekvienas Šypsena goooooogle forever Cha cha

As turiu pasidares WinXP live su visais BartPE palaikomais pluginais. Na tiesa daryta jau pries kelis menesius. Jei kas norit galim bandyt susitart del pasharinimo. Pirmenybe teiksiu tiems, kas gali pasharint kitiems ŠypsenaArba aplamai imesiu i torrentus. Mirkt

Nu nesunku jeigu zn www svetaine, bet tik kai kurie pluginai meta error, todel kartais nerwina, bet seip reikalingiausi pluginaj weikia Cha cha

kiek sveria? pas mane be win XPE plugino dabar tik 144 mb Šypsena

viena problemele : kaip idet nVidia driverius? plugina turiu bet failu nerandu. kur jie gali but?

siulau kreiptis cia: 911cd.net/forums/

nu man ten nelabai aisq nes daug anglisko texto Šypsena