Barkšt


Barkšt

Na kuris sugadinot gera daiktą, prisipažinkit youtube.com/watch?v=VcJg3fEt7OE

atsvente jonines Gerai

Cia ta kur pries savaites lietuvoj buvo? Šypsena Šypsena

draudimas nieko nemoka, nes jie suranda kaip nemoket Juokiasi

■■■■■■, kokios lievos draudimo varkes? Juokiasitu net neisivaizduoji kaip draudimas stumia… ten nx yra absurdu absurdas. tipo ****u i medi, bet smugis turejo buti 5cm desiniau, tai *bliamba* ka ipisau kur nors mieste, nuveziau i uzmiesti ir pastaciau nevaizuojancia masina? Nekaltasis trumpos reziume nieko cia nesuprasi, esme paprasta, samdziausi nepriklausoma experta, paneige visus faktus. Einu i teisma, manau laimesiu byla, tik uz tai turesiu sumoketi imonei 1/3 samatos sumos(kuri gina mane teisme)… kas yra daxuja ir neuzteks remontui. Vat taip isipisineja draudimas. o kad ivykis buvo ten, o ne kitur galiu sest po melo detektoriu. zodziu, lietuviskos draudimo varkes Gerai

Tave, žiūriu, ir juristai dūrina. Cha cha Jiems išlaidas ne pralaimėjusi pusė apmoka? Cha cha

nesu specas,bet teismai visada priteisia bylnejimosi islaidas pralaimejeliui.

Auri, visu pirma, reikia ziureti sutarti, tu ka galvoji cia kaip sablonas viskas yra? Cha cha ble keistuolis tu. VIsu pirma kaip sutartyje susirasai taip ir yra. Mano sutartis buvo tokia, teismo islaidas atlygina ar pilnai, ar dalinai(kaip pritesia) nukentejusioji puse man-as atiduodu jiem(nes as neinvestuoju). O ka priteisia man, 1/3 atitenka imonei, kuri investuoja i visa procesa. As neinvestuoju nieko. galejau pats visa procesa kuruot, bet nei patirties, nei laiko neturiu…patikiu specialistams.

Tu biržos su teismu nesumaišei? Investuoja, neinvestuoja jis. Cha cha Aš tau sakau - tave dūrina.

ble tu PŪLIS esi auri pzdc Juokiasitu sutartis bent perskaitai kai rasaisi, ar pats esi sudarinejas? Cha cha

Nu žinok, esu ir skaitęs ir sudarinėjęs. Juokiasi Su juristais kas antrą dieną bendrauju, esu pats davęs į teismą, yra ir mane davę. Bet tokių čiūdų, kaip “investicijos” ir kažkoks “pelnas iš tesiminio proceso, kur kiek priteisia 1/3 atiduodi” - nu dar neteko girdėti. Cha cha Gal mano įmonės juristė ir Spes juristai per mažai spekuliacinių gebėjimų turi. JuokiasiGaunasi - susimoki advokatui už jo darba, o jis dar pasiima procentą už tai, kad savo darbą dirba. Cha cha Cha cha Nuo tavęs du kailius lupa, bet jei tau gerai - sveikinu.

Taip siuo atveju nuo manes lupa du kailius, kadangi as einu per tarpininka. T.y. per imone UAB, su kuria as pasirasau sutarti, o ji savo ruoztu toliau kuruoja byla. Kiek ta imone isleidzia advokatams, laimejimo atveju as padengiu ta suma(padengiu tiek, kiek sumoka pralaimejusi puse), o UAB’o honoraras yra 1/3 gautos sumos. Tikrai dideli pinigai, bet siuo atveju nelabai turejau pasirinkimo. Ta imone ne viena byla yra laimejusi labai panasauso bodudzio, zino visus nuansus ir t.t., zino kurie teisininkai susidure ir pas kuriuos kreiptis. As laimiu tiek, kad man paciam nereikes ieskoti teisininku kurie yra tikrai geri ir patyre tame reikale, nereikes paciam organizuoti bylos eigos, tik uztenka nusiusti dokus, ir trecia, nereikes investuoti pinigus i advokatus, ekspertizes, teismo zyminius mokescius - tai padaro ta imone, su kuria pasirasiau sutarti. Ir mano pralaimejimo atveju, ji is manes nuostoliu siu padengti nepraso. Tiesa, dabar tik pagalvojau ten sutarty neuzsimenama apie kitos salies nuostoliu padengima, greiciausiai teks kitos salies nuostolius padengineti man, nesekmes atveju.

Durną ir bažnyčioje muša. Gerai

Tai sakai prasoviau? Cha chaNa kiek teko apibegt teisininku, tai visi miglotai, ne nuo to visai galo pradeda ziuret ta byla, nera susidure, bet cia tipo viskas px, nu man kazkaip pasitikejimo nesukele… Gal nemokejau ieskot aisku…

nu taigi sekmes mokestis. paima 30% nuo islostos sumos, o islaidu jokiu.

nu kai mes del zalos kreipemes i kontora - jie patys viska daro, su kaltininko atstovais bendrauja ir mane laiskuciu informuoja apie progresa. issimusa maximalia suma, nes: 1) jei issimusa kompensacija be teismo - neturi teismo islaidu, o pasijama tik 25% nuo issimustos sumos. 2) jei einama teisminiu keliu, tada jau gali tekti susimoketi, bet tik jei pralosi. tai ko blogai?

Nemaišykim 2 dalykų. Čia yra draudimo sprendimas, kurį reikia užginčyti. Čia nėra jokio sėkmės mokesčio, kur jei prisiteisei sumą X, tai vienas atvejis, o kur prisiteisei sumą Y - kitas. Čia kaip USA - ėjai per lobby, ten buvo šlapios grindys, nusilaužei koją, ir čia, davai, atvokatas suksis, kaip tau daugiau pinigų išmušti. Aptariamu atveju - ginčyjamas draudimo sprendimas, ir jei laimima, tuomet draudimas apmoka remontą. Kokie dar čia galimi prisiteisimai?

Auri, tai kad prie tos pacios bylos bus gincyjamas ir prisiteisiamos sumos dydis. T.y. stengsis ja padidinti bent 15proc. Tai aisku, cia del to, man maziau pinigu santykinai riekes atiduoti advokatams. Bet taip,tas sumos dydis 33proc man irgi labai daug, bet tiesiog, neturejau kitur kur kreiptis, t.y. isirnkiau geriausia is blogiausiu, kuriu net nebuvo Cha chagalejau pats tiesiogiai kreiptis i advokata, bet kaip sakau, man visi kiek teko pabendraut taip miglotai kalba, lyg ir yra susidure, lyg ir nera ir t.t. Geriau atiduodu savo 1/3 sumos, bet zinosiu kad padariau viska, eau pas geriausius, nei neaisku pas ka, ekonomint ir galu gale prakist.