Baras2 (Diskusija: Ką palaikėte finale Skaistę ar Andrių )

ŽvaigždėBaras2Žvaigždė (Diskusija: Ką palaikėte finale Skaistę ar Andrių??? )

TūsasBARĄ LAIMĖJO GėlėANDRIUS Gėlė TūsasDiskusija: Ką palaikėte finale Skaistę ar Andrių ??? Flirtas ŽvaigždėPo atliktos apklausos Bangiečiai labiausiai mėgsta Skaistę ,o nemgėsta LinutėsŽvaigždė Baro dalyviai 1.Egle Moteris2.Vilija Moteris3.Darius Vyras4.Ieva Moteris5.Gabija Moteris6.Vytas Vyras7.Daiva Moteris8.Linute Moteris9.Skaiva Moteris10Pripsas Vyras11.Mindaugas Vyras12.Stella Moteris13.Mikas Vyras14.Rolandas Vyras15.Skaistė Moteris16.Andrius Vyras Placiau apie dalyvius ir ,Bara’’ skatykite. lnk.lt/baras/

manau, kad lochizmas pradeti tema apie lochishka realybes shou, kuris prasides tik rudeni.

Va, va, pilnai sutinku Taip Autorius ne tik lochizmu, bet ir debilizmu pasizymi Mirkt

Ko jus varot Cha chajis norejo buti pirmas nes tokiu temu greitai ojojoi kiek bus Baisu

tik jau nepergyvenk, daug nebus - trinsiu be gailescio Kanda Šypsenabet vis tiek, kokio velnio kurti tema apie shou, kuris bus tik uzh keliu men??? Pavargęsir apskritai, cia kaip tai kinomanu klubas, o diskusijos pagrindines buna apie visokius debilishkus realybes shou Veee

neziurejau pirmo, ko gero neziuresiu ir antro.

na, as matau klubo pavadinime “kino filmu, TV , video ir dvd myletoju klubas”… Nekaltas

na jeigu jau tema pradejo, tai… Nekaltas Liežuvisman atrodo, kad barasII nebus toks idomus… vien del to, kad vyks rudeni ir bus ne kurorte… pirmas kartas visada buna geriausias Mirkt

nu tai gal tada ir apie televizorius pakalbekim. apie tranzistorius, lempas visokias, istrizhaines Gerai jega bus Taip

perlenkete, panele. manau, mane puikiai supratote Laimingas anyway, sito OT daugiau nebetesiu Šypsena

Manau nebus toks populiarus kaip pirmasis Ne, bet turbut ziuresiu Nekaltas Taip

cia klysti tam yra elektronikos klubas ar forumas a va siai si klubas as ir suprantu platesne prasme nei kinas jei vie apie kina kalbet tai stipriai apmirtu sis klubas, jau nekalbant kad dabar ne super aktyvus…

Pirmą tik kartais pažiūrėdavau, o antrą tai nežinau ar žiūrėsiu… Ne

Neziurejau pirmo, antro irgi tikrai neziuresiu.Nemegstu nesamoniu Ne

Man idomu buvo ziureti, nu neiprasta. Mirkt

kodel neiprasta? Drovus paprastas realybes sou… Nežinau

Nesamone , mano nuomone Nekaltas Cha cha Beto taip velai planuoja prasidet Baisu Nieko putiovo Veee

Man pirmas baras nepatiko… Ne Tik kartais paziuredavau, nes pazistamas dalyvavo… Nemanau, kad antra dali ziuresiu… Cha cha

Kokis tas pazystamas ??? Cha cha