Baninti siuos nikus
Kitais nikais veikiantis kenkejas Shamrockas:
Lastaplauskis Avilys
Trikšlys Vipartas
Taip, as vos speju trinti jo idiotiskas temas.
Manau, Bangos moderatoriams reiketu dar vienos priemones: laikino nickbano, veikiancio 4-24 valandas. Kai ateina koks nors mazvaikis, ir pradeda desimtimis rasyti temas, koliotis ir floodinti, moderatoriams nera labai malonu kariauti su juo kelias valandas. Toks laikinas banas leistu tam dalyviui truputi apsiraminti ir "ramiai apmastyti savo egzistencine prasme" , o kartu ir butu automatinis signalas Bangos darbuotojams, kad sis dalyvis prasosi ismetamas is Bangos…
as irgi trinu lauk. dabar uzsiregistravo kaip ShamRocka$$
As jumis didziuojuosi,mieli vaikuciai
Savo darba reikia dirbt
Shaunuolis shamrockai- pamokyk viena karta tu visa shutve savimylu ir pasiputeliu… Kad tik uzhtektu tau kantrybes!
))))) trintukai.
Taip, daugelis- TRINTUKAI! Jiems tas jau i kaulus ir mesas iaugo…
Busit pagaidinti moderukaikai suzinosit mano visus nikus
visus nikus ir uzbanins
Bet visu IP niekaipsekmes toliau dirbant
Labai geras pasiūlymas , palaikau
Be shamroko Banga- ne Banga
Sviesus Razruchos atminimas dar isliks ilgai Bangieciu atmintyje, bet visi kiti bandantys (gana nesekmingai) ji plagijuot, ir is nesisekimo galutinai prarandantys sveika nuovoka - cia jau rimti ligoniai, besiprasantys ilgos ir nuoseklios sustiprinto gydymo proceduros…
biografija parasei nebloga,dabar eik ir nusiprausk
Baninti ir sita dar:
negali pykt
baninti
Užbaninti man lengviau negu jam užsiregistruoti - todėl kai tik pamatysite, kad shamrockas vėl Bangoje, siųskite man privačią žinutę ir po akimirkos jis bus uzbanintas.
Kazhkada minti pasiuliau, kad uzhsiregistravus tik po kiek tai laiko galima butu rashineti forumuose, tarkim po poros dienu o gal po savaites kaip http://www.ixbt.com daro… Adminai kaip jums tokia mintis?