Baninti siuos nikus

Baninti siuos nikus

Kitais nikais veikiantis kenkejas Shamrockas:
Lastaplauskis Avilys
Trikšlys Vipartas

Taip, as vos speju trinti jo idiotiskas temas.

Manau, Bangos moderatoriams reiketu dar vienos priemones: laikino nickbano, veikiancio 4-24 valandas. Kai ateina koks nors mazvaikis, ir pradeda desimtimis rasyti temas, koliotis ir floodinti, moderatoriams nera labai malonu kariauti su juo kelias valandas. Toks laikinas banas leistu tam dalyviui truputi apsiraminti ir "ramiai apmastyti savo egzistencine prasme" Cha cha, o kartu ir butu automatinis signalas Bangos darbuotojams, kad sis dalyvis prasosi ismetamas is Bangos…

as irgi trinu lauk. dabar uzsiregistravo kaip ShamRocka$$ Blogai

As jumis didziuojuosi,mieli vaikuciaiŠypsena

Savo darba reikia dirbtCha cha

Shaunuolis shamrockai- pamokyk viena karta tu visa shutve savimylu ir pasiputeliu… Kad tik uzhtektu tau kantrybes!

Šypsena))))) trintukai.

Taip, daugelis- TRINTUKAI! Jiems tas jau i kaulus ir mesas iaugo… Cha cha

Busit pagaidinti moderukaiCha chakai suzinosit mano visus nikusCha cha

visus nikus ir uzbanins Mirkt

Bet visu IP niekaipLiežuvisCha chasekmes toliau dirbantCha cha

Labai geras pasiūlymas Gerai , palaikau Taip Šypsena

Be shamroko Banga- ne Banga Cha cha

Sviesus Razruchos atminimas dar isliks ilgai Bangieciu atmintyje, bet visi kiti bandantys (gana nesekmingai) ji plagijuot, ir is nesisekimo galutinai prarandantys sveika nuovoka - cia jau rimti ligoniai, besiprasantys ilgos ir nuoseklios sustiprinto gydymo proceduros…

biografija parasei nebloga,dabar eik ir nusiprauskLiežuvis

Baninti ir sita dar:

negali pykt

banintiPiktas

Užbaninti man lengviau negu jam užsiregistruoti - todėl kai tik pamatysite, kad shamrockas vėl Bangoje, siųskite man privačią žinutę ir po akimirkos jis bus uzbanintas.

Kazhkada minti pasiuliau, kad uzhsiregistravus tik po kiek tai laiko galima butu rashineti forumuose, tarkim po poros dienu o gal po savaites kaip http://www.ixbt.com daro… Adminai kaip jums tokia mintis?