Baninkit TomasAKAtomas…
kap i gezui prider, uzhbanykit ji
Skėrių_Tėvas rašė: kap i gezui prider, uzhbanykit ji
Pysk laukais
butinai
Skėrių_Tėvas rašė: butinai
goga
tai va...vakar pamaceu vaizdeli i kai ką? nustebau...varau sau nama, netoli karmelavos man kai ką? pralenk motociklists su ,,britv"karoče ...ivazeva i karmelav i...prisistabd...vazevau 50 jei tu tikras gezas tu km/h , a i ans netola nu bėdų bėda nua mans...vis laik, kol vazevau, ožkutis kai ką? tvarkingai pjovė viduri eisma juostos, pris man i kaip kad visi žino ka golfas gerai trauke nesidrigina i greicia nevirsija...likau malonei nustebus karoče paliubomu i toleu
Skėrių_Tėvas rašė: tai va...vakar pamaceu vaizdeli i kai ką? nustebau...varau sau nama, netoli karmelavos man kai ką? pralenk motociklists su ,,britv"karoče ...ivazeva i karmelav i...prisistabd...vazevau 50 jei tu tikras gezas tu km/h , a i ans netola nu bėdų bėda nua mans...vis laik, kol vazevau, ožkutis kai ką? tvarkingai pjovė viduri eisma juostos, pris man i kaip kad visi žino ka golfas gerai trauke nesidrigina i greicia nevirsija...likau malonei nustebus karoče paliubomu i toleu
kest and vytz ka jus juose radot? reklama ir zaidimai vaikams
nekenciu tokio ****o
visx normalei
O taves uzbanint nereiketu? Pailsek vaikinukas siek tiek...
Rutka rašė: O taves uzbanint nereiketu? Pailsek vaikinukas siek tiek...
Man atrodo abu jie bano prašosi
Skėrių_Tėvas rašė: tai va...vakar pamaceu vaizdeli i kai ką? nustebau...varau sau nama, netoli karmelavos man kai ką? pralenk motociklists su ,,britv"karoče ...ivazeva i karmelav i...prisistabd...vazevau 50 jei tu tikras gezas tu km/h , a i ans netola nu bėdų bėda nua mans...vis laik, kol vazevau, ožkutis kai ką? tvarkingai pjovė viduri eisma juostos, pris man i kaip kad visi žino ka golfas gerai trauke nesidrigina i greicia nevirsija...likau malonei nustebus karoče paliubomu i toleu
Paimta is auto.banginiu plagiatorius.
eik *velniop*
!kb