Bangos gimtadienis - 2004! 2004-09-25 diena

Bangos gimtadienis - 2004! 2004-09-25 diena

Jau vyksta registracija į BANGOS GIMTADIENI : Norėdami užsiregistruoti, siųskite tekstą: PARTY <Jūsų nickas> <telefono numeris>* (skliaustu <> rasyti nereikia.) Trumpuoju telefono numeriu 1365 Bitės bei Tele2 ryšio turėtojams 1363 Omnitel ryšio turėtojams Žin. kaina 1 Lt. * Telefono numeris reiklaingas tik tuomet, jei registruojatės ne iš savo telefono nr. Šiuo atvėju patartume šį telefoną turėti su savimi baliuje, nes užsiregistravusių laukia malonūs netikėtumai. ĮSPĖJIMAS: Šį kartą užsiregistravusių dalyvių kontrolė bus vykdoma YPAČ griežtai. Bus įleidžiami tik užsiregistravę ir tik Bitės Plius nariai. Gimtadienis vyks bare “Prie parlamento”. (Gedimino pr. 46, Vilnius) Uždaras vakaras antrame aukšte + galimybė pasišokti šokių salėje. Data : 2004.09.25 (šeštadienis). Laikas : Renkamės nuo 19:00 iki 20:00 Įėjimo kaina 10 Lt. DĖMESIO! Šiemet galės dalyvauti klubas “Iki 18”.

va taip va netiketai.

o kaip man lietuviškas raides su telefu parašyt? m? Kanda Nekaltas

užsiregistravau, bet neisiu… Ne

nu ir kas ce do poziuris toks?

Martynuk užsiregistravau jei kas atsitiktų ir tektų eit Cha chao šiaip neisiu dėl kelių priežasčių: *nes vietos žiauriai mažai, pernai jau buvo pats tas, o Prie Parlamento žiauriai mažas klubas… *nes įleido iki 18… Girtas vaikų pasižiūrėt nėra jokio noro… *nes nepasveiksiu tiek kad Tūsas visą naktį… Girtas*nes tai nebus toks gimtadienis kaip pernai…o į paparastą meetą aš ir šian jau einu… Nekaltas

Žliumbia Žliumbia Žliumbia nu kodel per mano gimtadieni tokie tusai vyksta Žliumbia Žliumbia Žliumbia

O jus papasakokyt, kaip ten buna per gimtadienius, as dar niekad nebuvau DrovusIr nieko beveik asmeniskai nepazistu is cia…

pernai tai Gerai Gerai Gerai buvo… Girtas Cha cha

ne beda susipazinti Cha chaVisiems: Pernai buvo Karolinoje ir atrode kad daug zmoniu buvo, taciau Karolinoje buvo ir pasaliniu daug, dabar antras aukstas tik Bites plius vartotojams bus skirta Nekaltas

O galima bus kazkaip atskirti, kas yra kas, ar kazkaip klubais suskirstyta bus? Nekaltas Kad nors zinot i kokia puse taikytis, o tai ateisiu ir kabinesiuos prie visu is eiles noredama susipazinti Juokiasi

hm… siaip tai idomus bus gimtadienis. esmi nusiteikes skeptiskai ir bevelyjantis si karta praleisti. PP yra mazas klubelis. Jame, nesitrinantis bambom, normaliai sutilptu na, tarkim Šeima ir 30+. O cia dar zada ‘iki 18’ ileist… Manding, penktadienio mytas man mielesnis. Ir daugiau su kuo pabendrauti bus, nei malalietku buryje ieskant pazistamo feiso…

ko gero, nesiregistruosiu Nenes penktadienį atvarysiu į senbuvių mytą, tai kur paskui reikės dėtis? NekaltasPernakt Nekaltas Pavargęs

Martynukas, “Seimos” valanda zinai? Maziai iki 23 tures buti namie Cha cha

tarp “tures but namie” ir “bus namie” skirtumas yra, ar ne? Nekaltaso man vat mintis kilo… koks skirtumas, bus ten vaikai ar nebus… vis tiek visuose klubuose temos absoliuciai tos pacios, o ir blevyzgojama taip pat. suauge netgi dar labiau Cha cha negrazu atsiribot nuo tokiu paciu Juokiasi

rimtai, o kaip atskirti, kad va čia tie žmonės, kurie šeimoje bendrauja, kurie man pataria, mane pakritikuoja? juk epulsiu prie kiekvieno sveikintis. o ypač nenoriu iki 18, nes nu čia kaip taisyklė, prie manęs visada prisikabina malaletkos, nes pati taip atrodau. tikrai norėčiau sudalyvauti, bet ir nedrąsu kažkaip. papasakokit kaip viskas vyksta, nors trumpai. gal kitą kartą ateičiau.

Siaip tai kiekvienais metais organizatoriai dalindavo identifikacijas. Kaikas idenfitikacija pasidarydavo papildomai pats: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/222.5 4856.227…-=(1914512680](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/222.54856.227…-=(1914512680) Vykdavo viskas linksmai, o kaip si karta bus - nezinau. jei nori pamatyti butent tuos zmones, su kuriais diskutuoji Šeimos klube, tai geriau ateik i senbuviu myta siandien, nei kad i malalietku suvaziavima rytoj.

oi, Martynuk, juk aš tai senbuvė, kaip pasiskaičiau temą, tai nelabai pageidaujami naujokai. be to, šį vakarą man paskaitos, sesija prasidėjo, ir taip nedrįstu dar.

bet juk gavai KVIETIMA net is paties seniausio senbuvio ir DAR moderatoriaus - tai jau ivertink tokia proga ir pasistenk pasirodyti… Mirkt Žvaigždė