BANGINIU KLUBO INFO

BANGINIU KLUBO INFO

Na ir man patinka tos tackos nerealiai. Bet kai pats graba turi tai ir nesinori nieko. gal kai turesiu geresne tai ir prisidesiu.

Andrejau, ne masinoj esme, SOFERIS - yra esme, ir meete namanau, kad tik su krutom tackom atvaziuoja. Autobanginiai - apsvieskite mus ?

Na čia jūs kaip pirštu į dangų Gerai
Aš, pvz, net neturiu mašinos Šypsena

Bole>
xe xe vistiek tas Razrucha ciulps…Šypsena

Razrucha>
Ciulpk…

kad zinotumete, kaip as tos Bangos pasiilgau… :wink: Bučkis (ilgai neturejau priejimo Blogai )
bet kad ilindusi i temas… Blogai nieko gero neradau, o ir si tema TOKIA uztersta pasidare. Gal vyrai nekreipkit demesio i pasvaiciojimus "ne i tema" , kas nores - esme atsirinks. Pavyzdziui, man - tiesiog idomi informacija apie ta klubo steigima, o kitos mintys… Šypsena tiesiog uzima vieta Šypsena :wink:
iki

Yra kitas posakis:
Duok durniui iš kelio. Šypsena

Chebra, prisiminkime posakį: duok durniui kelią. Taigi Duokim Razruchai kelią. Ir palikime jį ramybėje. Bus mums visiems geriau (turiu omenyje mūsų nervus).

o siaip razrucha: "…gali jau valgyt jautiena… tau jau nepakenks…"

(i teiginio autoryste nepretenduoju)

AF1

ar verta rasyt automobilio marke ant lipalo (cia kazkas taip siule), negi ruosiates visa laika su tuo paciu auto vazinet. pav. as vasara manau stumti savo omega i marcias. Gal vistik apsiribojame nicku.

Pirma darom lipalus ant tacku o paskui nuspresim…ir nera ko tempti nakti…Logosas juk jau yra ir dadeti mashinos marke, pavyzdyje lyg audi zenkliukas buvo tiesa turi visi praneshti savo markes ir manau darom uzsakyma…tik pasikartosiu gerai butu kad lipdukas atspindetu nuo sviesu…o dydis kaip @utosu lipalo panashiai…

badas>
Tu 100% teisus ant maikes "numeris" netinka, bet kaip gi del balsavimo?
Gal nevisiem tos maikes ir reik (ar atvirksciai) (???)

BR,
AF1

O ka ant maikiu klijuosim? Irgi vn?

Sveiki vyrai (ir moterys) buvau cia senokai, tad prasau biski info:
kaip su logo?
kaip su klubo steigimu ir pan?

Aciu uz acakymus (blin laiko ner tode ir klausineju, sorry Šypsena )

AF1

Stop, chebra. Apakęs
Kur mes nusivažiavome? Klubo ideja buvo tai bangininė. Į banga kreipėmės tik dėl sponsoriavimo. Mes taip pat sėkmingai galime kreiptis ir į kokią kitą firmą. Tik tada Banga neteks reklaminio ploto ant mūsų auto ar pilvų.
Kas pilvuose turi būti patys žinote Šypsena Alus

Foxas: Gerai
Rimtaj, apsieisim be bangos. Kas ten žadėjo lipduką piešti duoti profesionalei menininkei? kaip einasi?

2 ostapas:
Bo b.l.e, o as? As jau nebe narys?

Sutinku su jūsų nuomone, kad tie nauji dalyviai, kurie klausinėja visokių labai jau nerimtų mūsų akimis dalykų forumuose "užterštų" jūsų (mano) kaip super dalyvių vardą. Mes to irgi nenorime, tačiau tai nereiškia, kad kitiems Bangos dalyviams kelias į klubą būs uždaras.
Juk galima nesunkiai prigalvoti įvairių barjerų, tik kuriuos praėjęs galėsi skaitytis elitinio Bangos klubo nariu ir didžiuotis savo turimu lipduku ant automobilio galo. Aš tai norėčiau matyti tokiam pavidale.
Ir nenorėčiau skriausti senų forumo "Apie viską" dalyvių, kurie diskutuoja gal ir ne apie automobilius, tačiau apie kitus gyvenimiškus dalykus ir yra surengę daugiau meetų negu Automobilių forumas.
Aš asmeniškai nesu dažnas svečias Automobilių forume, tačiau norėčiau priklausyti kad ir virtualiam Bangos klubui ir mielai užsiklijuočiau lipduką "Bangos klubo dalyvis" (ar panašiai) ant savo auto uodegos. Tiek mes, tiek ir Bitė nesiekia, kad klubas būtų kuo didesnis. Jis turėtų suburti Bangos forumų dalyvių "elitą" ir remtis ne kiekybe, o kokybe.
Tačiau, jeigu apsiribosite tik Auto forumu, tai tokių super userių į klubą gali susirinkti tik pora dešimčių, todėl net mūsų mažoje Lietuvoje mažai kam pavyktų aptikti ant priekyje važiuojančios mašinos klubo logotipą, o juk norėtųsi…Šypsena

Marciux>
Kodel tik kelios desimtys?
O Green? Paziurek,nei ji ratuota,nei zinovas, o meete buvo labai shiltai sutikta ir mielai laukiama kitakart.
Ne isimtis ir kiti dalyviai
Beje,net nesmagu pries valdzia savo paburnojimu,bet kita vertus,sau papriestarausiu, bangos diskusijose bent kiek intelektu pasizyminciu dalyviu tiek ir tesurinksi.Nieko cia nepadarysi.
Vienok,savo nuomones nekeiciu.
Dekui Marciux,uz puiku auto foruma ir kitus. Alus
BRGDS
ddt