Bangiečio statusas

Bangiečio statusas

Šiaip čia mano apmąstymai, tačiau ar nevertėtų pakelti kartelę norint gauti vienam ar kitam statusui?

Dabar jau prisiregistravusių yra oj kiek žmonių, tad ir priviso daug mega super geriečių daug…

manau, kad naujoku galėtų būti iki 250 ir taip kiekviena perstumti į priekį…

o 10000 > pakeisti į tarkim 20000?

Tai po penkiu metu banginio statusa kelsim iki simto tukstanciu, o naujoko iki 2500? Nemanau kad to reikia

ugu

No More Comments?

koks skirtumas juk ne del statuso mes cia sedimKietas

Apie 55% bangieciu sedi cia del statuso,nors ta neigia Nekaltas

O kaip pavyko suskaiciuoti, kad 55%

dziugu, jog neienu i ta 55% procentus.

ir siaip tas statusas… esmej jis nieko nereiskia.

nu as nemanau kad as sakyciau jei ir man tai labai butu svarbu… Šypsena tiesiog idomiai, kaip kai kurie zmones renkasi perl ir, aisku, tai ju problema… taciau man atrodytu visai Gerai

pritariu

vienas karteliu pakelimas jau buvo. va tada ir susinervinau.
ne karteles reikia kelt, o prigalvot nauju, tarpiniu statusu. pvz, superturboskraidux.

na matyt as neieinu i tavo 55%
nes seniai jau buciau dievas Cha cha
o siaip maziau kreipkit jus demesi i tuos statusus ir karteles manau nereikia kelt,nes kasmet ja vis auksciau ir auksciau reiks kelt,o naujokams daug varkti reiks,nes dazniausiai tai naujokai raso beleka,kad tik pasikeistu ju statusas Nekaltas

na galima istikruju pakeist statusus pagal prisiregistravima arba pagal sedejima bangoje,bet siaip manau,kad kolkas nieko nereikia keist!

agha kaip abidna buvo kai ateme statusa (kai paskutini karta keite), tada vel reikejo uzsidirbti…Tai tas pats kad vaikui duotu saldaini ir vel atimtu Juokiasi Tas statusas tik kaip kokia baidykle naujokui Šikšnosparnis

na kolkas neverta… Šypsena manau…

As cia apystiksliai pasakiau Cha cha Nu kazkas panasaus 55% Nekaltas Cha cha Ir is vis-kam tie statusai???Nuimkit juos!Nuimskit ir perlus!Tada manau baigsis daugelio floodas Nekaltas

Manau neverta. Nekaltas

Teisingai Cha cha As sedziu del perlu Cha cha Senatvej priduosiu juos ir dausiu pinigu Cha cha 1 perlas 1 litas Cha cha Juokauju zinoma Šypsena

[dF]

bet aš nejuokaujuCha cha

Tau gerai, kad tu nejuokauji Cha cha Saunuolis Gerai Cha cha Juokiasi

[dF]