Bangiechiu galerija nezhada nieko gero
yra - nera who cares…kiekvieno(nos) pasirinkimas - nebutinai turintis kazka bendra su komplexais
narute, kam gali patikti kol kas tokios tavo ishsakytos mintys?
Neisizeisk, bet suaugusiems zmonems kai kuriais atvejais reikia elgtis kaip suaugusiems, nes vaiku ir taip daug, o vat zmoniu parodanciu prota kur kas maziau…
Ps. mistishkai net savo amziu nuslepei…
Na chia tikra nesamone, kad jei jau nenori vieshai savo
foto rodyti,tai tu jau kokia ten komplexuota, spuoguota ar be rankos ar be kojos…Tiesiog tai neturetu buti svarbiausias vertinimo kriterijus.
O zhmogeliukui, kuri pazhinchiau ir ivertinchiau ne uzh ishvaizda, ash visada mielai nusiuschiau savo nuotraukele.
Dragon rašė:
4 Angella
o gyvenime Tu su ūsais? Ir uodegytę turi 
Ir tamsoj gerai matai???
Va va. ir dar priedo sysiu-kaku tik i smelio dezute daro
zianai angela tu nuo tu ziopliu niekuo nesiskiri. jie galvoja va grazia pana pamatysiu. vat jei dar ir papukus parodo tai isviso kaifas. tau labai faina jei pamatys tai ko nesitikejo. ir beda ta kad pamatys kaciuka o ne faina mergiska… tegu ir be papuku…
angella rašė:
Masishkai visi varto idetas nuotraukeles, kuichiasi, kazhko ieshko…
Oi berniukai vargsta… ir kaip pasipiktina vietoj ieshkomos shypseneles randa miela kachiuka,kur parashyta, kad ten turetu buti mano nuotrauka…
Machiau, kaip burys vaikinuku tiesiog megavosi vaizdeliais… na gal tai ir gerai, gal kai kam tai labai patinka, bet galvojau, kad pastebetas turetum buti pagal ishkalbinguma, aktyvuma ar pan.
Ai juk galite nepritarti .
BELENKAS
4 Angella
o gyvenime Tu su ūsais? Ir uodegytę turi Ir tamsoj gerai matai???
Angella, prosti menia duru grešnuju, bet ką ji turėtų žadėti?
justia rašė:
zinai, tu labai mielas kaciukas
Na dekui, o kazkam pasirode, kad tai
kazhkuo siejasi su zoofilija…
Gal butent del to ir nuotrauko stikros
neverta klijuoti i bango galerija.
Masishkai visi varto idetas nuotraukeles, kuichiasi, kazhko ieshko…
Oi berniukai vargsta… ir kaip pasipiktina vietoj ieshkomos shypseneles randa miela kachiuka,kur parashyta, kad ten turetu buti mano nuotrauka…
Machiau, kaip burys vaikinuku tiesiog megavosi vaizdeliais… na gal tai ir gerai, gal kai kam tai labai patinka, bet galvojau, kad pastebetas turetum buti pagal ishkalbinguma, aktyvuma ar pan.
Ai juk galite nepritarti .
Pritariu Lukreciaji-nuotrauku nededa tos kurios nefotogenishkos (jom taip atrodo), ir jos nereikalingos tik tiem ineto manjakams kurie tik sneka ir tiek… o man idomu matyti su kuom bendrauju ir jai tau limpa bendravimas ir nors pradine isvaizda is foto tu gal gali ir pagaloti kada apie kava ir ledus
nors ir zazikas ZJB, bet jau moskvichiukas tiesiog nepakartojama
Man didesnio tuningo egzempliorius tuno uz raudonos masinos. Moskvitchiukas
Na katu pažiurej i veidrodelius kalpokus va koks tiuningasir dar wunderbaumas uzkabintas hehe
o eglute ant veidrodzio… o kalpokai… vien nuplaut neuztex.
tunning? manau kad cia tik svariai nuplauta masina su gale tamsintais plevele langais, jei tu savo nusiplausi irgi bus grazi