Banga 99.Rishys trukineja, prisijungti neduoda.Schit.ANE.

Banga 99.Rishys trukineja, prisijungti neduoda.Schit.ANE.

Nu va! Vakar apie 23h. nu niekaip neprisijungiau, paskambinau i Bites info 232, tai paklause userio neimo,kazka patvarke ir po to iskart prisijungiau.
Kai praita menesi paeme tik 50 proc kainos tai bevei ir nebepykstu…
Nu bet zinot … pasikabineti vistiek reikia…

Labai fain kad apsvietet sia tema, nes manau irgi tapti bangos vartotoju tik patarkit kas geriau gal sakau per Omni pameginti jungtis… problema del abonentinio dydzio nuo liepos pirmos. Ar nezada jis dideti gal kas girdejote? Nes kiek zinau telekomas tai didins 100 % o pasekoje ir kitos firmos t.y. delfi, banga, omnitel…ir .t.t

Pas ka dar tokios problemos pasisakykit. Kokia siulot alternatyva.

Tai ka? Jau ir su Banga viskas? As tik pries 10 dienu atsisakiau telekomo paslaugu ir zadejau nuo kito menesio i Banga eiti. Tai ka man dabar daryti? Ka siulot?

Oho. Nieko sau. Jau kokios trys savaites visiskai jokiu problemu su Banga. Per ta laika buvo uzimta gal tik koki viena karta. As tikrai labai nustebes, kaip smarkiai pasitaise Banga, acimenu pries koki menesi ar daugiau prisiskambint neiseidavo ir is 200-ojo ir is 300-ojo karto, o dabar jokiu problemu. Neturiu visiskai jokiu priekaistu Bitei. Šypsena

Pas mane analogine linija Kaune. Siaip greitis kartais lievas buna, bet su prisiskambinimu jokiu problemu. Brolis Klaipedoj turi ISDN ir naudojasi Omnitel internet (ne flatrate), tai greitis, kad net verkt norisi, kazkoki susikta puslapi krauna pora minuciu.

na as prisijungiau prie bangos 99 balandzio menesi. tada tikrai buvo siokiu tokiu problemeliu, bet bite gsm pataise savo reputacija, nes abonentini mokesti uz ta menesi paeme tik ~42 Lt, na o dabar tik retkarciais vercia apie juos blogai pagalvoti, bet siaip tai jau esu patenkintas