Bandymas.....

Bandymas…

[quote]… pakelti pries save ranka…
Ar yra koks nors jūsų draugas nusižudęs… Kaip tai išgyvenot ?

[/quote]

P.S. klausiu ne apie tai ar bandet nusizudyti, o apie tai kaip pavyko isgyventi toki sunku laikotarpi po mylimo zmogaus nusizudymo… tai nera tas pats. brangus moderatoriai prasau skirti temas…

Turi problemu…

Shiaip neteko susidurt su tuom taciau viskas praeina… Kaip sako, lyg vanduo nuo zasies… Laikas gydo… Manau ir tau praeis…

P.S moderatoriaij nemegsta tokiu temu… Nes ju buvo, kelios tai tikraij…

Na yra teke tik isgyventi kai drauges tetis nusizude…man buvo sunku, taciau ne taip kaip dabar… zodziu noriu pasakyti,kad as nesijauciau taip,kaip jautesi drauge…

da tokio prikolo nebuwo [;

Kam prikolaij kam skausmas ir nelaime…

draugas bande nusizudyti…verkew visa nakty… Žliumbia

bet pavadinima tai pakeist reiketu ,nes ieidamas galvojau ,kad cia apie bandymus(eksperimentus) bus kalbama Mirkt

Temos pavadinimas neinformatyvus, pasitaisyk. Ir galejai savo nicku rashyt o ne klona kurtis Mirkt

NetekoNekaltas.

Drauge bande ir jei ne as, jos jau nebebutu tarp musu…Nekaltas Is pradziu issigandau, kai suzinojau, kad tableciu prisirijo, pradejau jai smeghenis plaut, bet jai jau px buvo, tada labai supykau ir nx pasiunciau, tai ta issigando mano reakcijos ir viska isveme…Nekaltas

Kad draugas pats pasitrauktu is gyvenimo man patirti to neteko. Ir tikrai nenoreciau

nerashykit nesamoniu !

nerashykit nesamoniu ! man dar naujametine nuotayka neishgarawo o jie ce apie mirty ! kas jums a ?

klasiokas nushoko nuo stogo…Liūdnas

[quote]aciu dievui,as dar neturiu tokiu draugu ar panasiai,tik kazkada mano dede yra pasikores,gerai,kad jo nepazinojau...Nežinau

Gerai,kad tokių žmonių draugų tarpe nėra. Šiaip aš artimo žmogaus mirtį (ypač, jei dalyvauju laidotuvėse) išgyvenu sunkiai.

P.S. klausiu ne apie tai ar bandet nusizudyti, o apie tai kaip pavyko isgyventi toki sunku laikotarpi po mylimo zmogaus nusizudymo… tai nera tas pats. brangus moderatoriai prasau skirti temas…

[/quote]

neesu pakwelus priesh sawe rankos…Ne

Žvaigždė