Balzakiška moteris

Balzakiška moteris

Balzako laikais ji buvo trisdešimties metų NežinauMan tai yra siaubinga Pavargęs BaisuKaip jūs manote, kelerių metų šiuolaikinę moterį galėtumėme pavadinti Balzakiško amžiaus moterimi? MEDICINOS DĖKA DABAR MOTERYS GIMDO IR VIRŠ 50

Balzakiško amžiaus moteris = sena šėpa.

nzn Šypsena man moterys tai kaip roze, grazi tada kada pilnai issiskleidusi Šypsena

tu šaunuolis, aišku, kad moteris yra gėlė Geraio ta prasme "išsiskleidus’, ką tai reiškia?

tai reiskia kad pvz. 40ies ji grazesne nei buvo 20ies Šypsena

Pac tu-nudryžtas skuduras Veee

bet juk tai-natūralu…nes dvidešimties yra mergina dar, aš, manau… Dieve, dieve, manoji, lyg ir nebandždius dar …bet…ar gerai, nežinau Ne Ne Nenu, klausykit, ar aš gera manma, įkalbinėju dukrytė, kad jau reikėų pabandyt…nes turi ją mylintį draugą…manau…20 metų, gal reikėtų jau, o ji-vis ne.ir ne

na kad ir sena sepa ,bet i ta sepa dar galima ikisti daiktus ,va su raktu prasciau jei jis nuluzes -neikisi,tep kad suimk rankomis rakta ir masturbuokis kol stovi

oi, mano kanadiorka, vienas mano požinditojas bandė skaičiuoti mano dantis-pabandyk pati, ar rasi ką nors gražesnio? Apakęs

ja pagal dantis kiek i juos ikista mes vertos milijono,auksas gi valdo pasauli Juokiasi