balto sokolado surio tort
tortas. Nes braskiu niekada nebus per daug! Ypac kirminam uzdengti. Sita gaminau praejusi savaitgali. Nustebino kaip greit ir lengvai pagaminamas ir galima valgyt vos po poros valandu saldytuve.
Receptas: bakingsecrets.blogspot.co.uk/2014/05/no-bake-white-chocolate-st rawberry.html?m=1Labai skanus
Jau kirba ir man mintis…
avietes, as uzeisiu, jei nieko pries
galima avieciu foto i studija…su bikiniu
bikinis nedomina
Užvakar darbe buvo trigubas gimtadienis, ir visi atsitempė savo antrų pusių pagamintus braškinius/kreminius/sūrinius tortus panašius į šitą Teko po nemažą gabalą visų su kava ir suvartot, kad neįžeist nė vieno… Skoniai visų aišku ne valdiški, laaabai skanūs
, bet po tokios dozes jaučiu atsivalgiau aš tų tortų metams į priekį…
niam…
del manes tortu isvis gali nebut…vytintu suduku geriau padavai
Tiesa, arsai, as sito taip pat labai nediduka gabaliuka iveikiau, nes daugiau jau butu ziauriai per daug; o tris gabalus suvalgyt tai oho Del manes tortu ir gali nebut, bet seimos vyrai yra totalus smaliziai, tai smagu gamint
Man ir tortai niocen,tsakant kas negalima tas neskanu
Kazka panasaus tik be sokolado zmona gamindavo musu jaunimui.Jaunimui patikdavo,o man - siaip sau.Gal but ,kad nelabai megstu braskes? O gal todel,kad nusibodo,kai tas pats per ta pati kartojasi n metu ir po kelis kart i savaite,kai tik yra geras derlius. Bet,sis receptukas turi teise gyventi ir buti isbandytas - o gal patiks?!
O vietoje kreminio sūrio recepte - galima kokį nors jo pakaitalą naudot? Na tipo varškės kremą ar ką tai…
Tortai ir pyragai yra BLOGIS
…
Rugstele, manau, kad jokio skirtumo, ka turi, ta naudok.
oooo, koks gerulis