Baltic cup 2010

Baltic cup 2010

dar kelios nuotraukos dienoraštyje. Kaip visad nemoku įdėti linko Drovus Mūsų vaikai su savo mylimu “rogininku” užėmė III vietą šiaurinukų klasėje Girtas Bet smagesnė nei laimėjimas buvo pati šventė Gerai Gerai Gerai organizavimas ir super praleistas savaitgalis Laimingas

Vienok, grazu… Šypsena

Superine nuotrauka, dievinu tokia… ir baltai pavydziu, kad tokioje sventeje dalyvavot… kaip noreciau but kada pavezinta tokiu grazuoliu Drovus

Kaip iš pieno plaukę. Šypsena

rechka, nu… ačiū Cha cha Arda, tie gražuoliai ir pavėžintų gražiai Mirkt ypač tas priekinis rudas šviesesnis Flirtas jis ir pats gražus ir trasoje stengiasi bėgti gražiai, ir visiškai nesvarbu kad negreit Juokiasi Jam svarbu gerai atrodyti. Hestija, jei tu čia apie jų švarumą rašai, tai Renius dėl varžybų nupezęs Juokiasi maudo ir fenuoja šunis prieš tai. Žinoma aš neprieštarauju Mirkt man patinka.

Nu tai turi derintis prie bronzinio triračio. Šypsena) Man tai irgi gražu, tokie debesėliai visi.

Tai va koks jis, Tas Tikras Gyvenimo Dziaugsmas!!!

Hestija - ačiū Apkabinimas DELPHY - tikrai taip!!! jis Toks Tūsas

Prie sveikinimų gausos prisijungsim ir mes! GeraiO dėl šventės ir organizavimo- nors nedaug dar pats esu šitoj veikloj buvęs, bet šįkart patiko ir įsiminė labiausiai Šypsena

Juokiasi JuokiasiCha cha va koks puikus “musherio” poziuris