BUvau pakliuvusi i toki susitikima
Acidureme "Baltuose drambliuose" ar kaip tian jie vadinas.Lipome laiptais gilyn į drėgną urvą. Tipo, jau ten kai kam patinka…
Niat spiegdama nesiau muila is ten, taij gi, ten jauciuos kazkokiam ciut ne vaakume, rodos, kad oro pritruks, jokiu langų, o gal ten dar ir yra kokia forte, bet man baisu. Diena ten buvau, o vakare kaip? Gal dar ir visi pradeda… Geraij, kad į tą meetą niavaziavau.
Paskui papietavome lauko teritorijoje po "lietsargiu"
Kas buvę toje kavineje Vilniaus m. Vilniaus gatvėje(prie mokytojų namų). Kokius įspūdžius palieka Jums tokie urvai?
nalbai suprantu tavo reakcija i drambliu kavine, jei tau ten nepatinka gali neiti, juk yra zmoniu tarp kuriu ir as kuriems ten patinka. ir ne tik aplinka bet ir maitinimas ir aptarnavimas na zodziu viskas. kai man parode sia kavine as labai dziaugiuosi ir savo svecius stengiuosi ten nuvesti kuo dazniau, galiu pasakyti kad ten ir uzsienieciams patinka. visos musu kavines tai kaip parduotuviu vitrinos, jokio privatumo.
man ten patinka ir netgi labai.
O man ten tikrai baisu, kazkokia didžiausia nesamonė. Įėjau, perejau tas visas nišas, siaubas ir sakau, kad greičiau begam iš čia.
Virsuje,ten nieko ypatingo ir gražaus nemačiau. Suvalgėme po kazkoki nesakyciau, kad sskanu patiekala, tik tiek, kad jis buvo keptas be riebalu…
Tu labai kategoriska… Pasakyti, nepatinka - neik, paprasciau paprasto…
Anciukas turi problemu ir jam norisi pasiguosti, o kavine - tai tik izanga gal…
Kodel kai kuriems zmonems nepatinka rusiai, ivairios nisos? Pazvelgus giliau is psichologines puses?
O tai Tu jau esi išlepinta šiuolaikinės civilizacijos, turbūt ir kaimo tualetę jau nebemokėtum padaryt??? ech, ta jaunoji technomuzikos ir "Ecstasy" karta… Ką jie moka…
Ne tokia jau didelė ligonė aš …
Prieš 7m. buvau soliariume… tada buvo siaubingai baisu, bet šiemet dar vieną kartą pasiryžau ir įlingau į tą "karstą"—NIEKO TOKIO-ATKENTĖJAU. BET JAU "DRAMBLIAI" TAI SUVILIOJO MANE (S)