\"Balti drambliai\"-uždara erdvė

"Balti drambliai"-uždara erdvėBaisu

BUvau pakliuvusi i toki susitikimaNekaltas
Acidureme "Baltuose drambliuose" ar kaip tian jie vadinas.Lipome laiptais gilyn į drėgną Veee urvą. Tipo, jau ten kai kam patinka…Baisu
Niat spiegdamaCha cha nesiau muila is ten, taij gi, ten jauciuos kazkokiam ciut ne vaakume, rodos, kad oro pritruksBaisu, jokiu langų, o gal ten dar ir yra kokia forte, bet man baisu. Diena ten buvau, o vakare kaip? Gal dar ir Kietas visi pradedaBaisu… Geraij, kad į tą meetą niavaziavauTaip.
Paskui papietavome lauko teritorijoje po "lietsargiu"Cha cha

Kas buvę toje kavineje Vilniaus m. Vilniaus gatvėje(prie mokytojų namų). Kokius įspūdžius palieka Jums tokie Veee urvai?

Na, tu perdedi, ten jauku ir miela gerti kvapia arbata pasislepus kurioje nors nisoje…
Meetams si vieta gal ir ne pati tinkamiausia…Nekaltas

nalbai suprantu tavo reakcija i drambliu kavine, jei tau ten nepatinka gali neiti, juk yra zmoniu tarp kuriu ir as kuriems ten patinka. ir ne tik aplinka bet ir maitinimas ir aptarnavimas na zodziu viskas. kai man parode sia kavine as labai dziaugiuosi ir savo svecius stengiuosi ten nuvesti kuo dazniau, galiu pasakyti kad ten ir uzsienieciams patinka. visos musu kavines tai kaip parduotuviu vitrinos, jokio privatumo.
man ten patinka ir netgi labai.Labas

O man ten tikrai baisu, kazkokia didžiausia nesamonė. Įėjau, perejau tas visas nišas, siaubas Baisu ir sakau, kad greičiau begam iš čia.
Virsuje,ten nieko ypatingo ir gražaus nemačiau. Suvalgėme po kazkoki nesakyciau, kad sskanu patiekala, tik tiek, kad jis buvo keptas Gerai be riebalu…

LaimuciukeGėlė, taij niekados gyvenime ten ir neisiu…
Kam patinka, tegul eina.

Tu labai kategoriska… Pasakyti, nepatinka - neik, paprasciau paprasto…
Anciukas turi problemu ir jam norisi pasiguosti, o kavine - tai tik Nekaltas izanga gal…
Kodel kai kuriems zmonems nepatinka rusiai, ivairios nisos? Pazvelgus giliau is psichologines puses?

Taip Aš bijau uždaros erdvėsTaipBaisuBaisuBaisu

Oooooooo, rūsiai, nišos, menės - jėgaaaa!!! Pasijunti kaip senovės lietuvis bajoras…JuokiasiMirktMirktMirktMirktMirktŠypsenaŠypsena

…jir sėdi prie žibalinės lemposBaisuLiežuvisCha cha be kompo, be televizoriaus-Taip jėga Cha cha

O tai Tu jau esi išlepinta šiuolaikinės civilizacijos, turbūt ir kaimo tualetę jau nebemokėtum padaryt??? Cha chaCha chaCha cha ech, ta jaunoji technomuzikos ir "Ecstasy" kartaTūsasTūsasBaisuBaisuBaisuBaisu… Ką jie moka…NekaltasNekaltasApakęsApakęsNeNeNe

DragonGėlė, niavaidink čia tokio senioLiežuvisCha cha, o taij visi pasensim anksčiau laiko Nekaltas

Kam jau kam, o ančiukui iki gulbės tikrai dar toli… pirma bent jau užpakaliukas profaile pūkeliu turi pasidengti Mirkt

kaip pailsejot kolega?

LiežuvisCha cha Norėsiu jir pavirsiu, bet kalbam apie urvusNekaltas ir
jaučiamą drėgmę, įėjus į jų vidų Baisu

TaipMirkt

Klaustrofobija liga pagydoma Taip
Reikia tik prisiversti…

būtu gerai, kad būtų pagydoma, aš kenčiu net nuo trijų fobijų, Baisu dėje, po ilgų pastangų, pavyko pasiekti tik nežymaus pagerėjimo

Žliumbia

Drambliai - viena fajniausiu Vilniaus vietu Šypsena Gaila, kad tavo baime neleidzia tau ja pasimegauti.

Ne tokia jau didelė ligonė aš Nekaltas
Prieš 7m. buvau soliariume…Baisu tada buvo siaubingai baisu, bet šiemet dar vieną kartą pasiryžau ir įlingau į tą "karstą"—NIEKO TOKIO-TaipATKENTĖJAU. BET JAU "DRAMBLIAI" TAI NeSUVILIOJO MANE (S)