Baltarusijos milicija????

Baltarusijos milicija???

Turesiu kita savaitele keliauti su auto i Baltarusija
gal kas zinote ar yra ten kokiu ypatingu taisykliu???
ir kaip ten reikalai su milicija, kokios stafkes ir uz ka?
o gal dar jie skyles pramusineja? Cha cha Cha cha
busiu dekingas uz info…

Na kiek girdejau, tai jie labai megsta auto su lietuviskais numeriais, todel kad tie auto neblogai prie ju varganos algos padidinimo prisidedaCha cha. siaip kaip ant ko pataikysi, bet dazniausiai tai kabinejasi prie smulkmenu, tipo vaistinele, gesintuvas, masinos svarumas ir pan. ryskiai nori patepimo. stavke eina apie 10USD, priklausomai nuo problemos. tik nebandyk duoti balatarusisku rubliuCha chaCha chaCha cha. siaip kiek zinau, tai balatarusijoj negalima bazarinti mobiliaku ar pan. Bet nesu tikras, gal jau tas draudimas negalioja…

dekui Viaduk
o neteko girdeti apie sargius vaistineleje Cha cha
nezinau ar cia mane isdurineja ar rimtai reikia???

seip pries metus stafke buvo po 1baksa kazdamu!dabar kiek zinau stafke biski padidejo!mano bendradarbis buo baltarusijoi ana savaite tai sake labai kabinejasi prie lietuviu pamato lietuviskus numerius ir iskart stabdo!Labas

Dar karteli apie baltarusijos milicija (dabar jau praktika) Cha cha
vienu zodziu gandai nepasitvirtino Šypsena
Zinoma teko garbe keleta kartu but sustabdytam vietines milicijos tai DAI (rus) ir GAI (rus) ten stacionariu milicijos postu kaip pas mus kaviniu prie kelio… Aš nekaltas O minske tai kiekvienoje sankryzoje Aš nekaltas
taciau neteko niekur pastebeti greiti matuojanciu pareigunu, ten tik didziausi zenklai isstatyti su uzrasais, kad greitis matuojamas radaru Šypsena Šypsena Šypsena
Ir milicininkai elgesi labai mandagiai net nera ka lygina su Lietuvos policija Piktas , sustabdes nakti milicininkas tik pasiteiravo apie kelio bukle ir ruka taip pat ispejo, kad kelyje bus rukas ir palinkejo laimingo kelio, net dokumentu neziurejo??? Geraiir neuostinejo kaip LT pol.
O uzsenieciu (lenku) atsiliepimai apie LT policija kur kas blogesni, jie sugeba "nubausti" uz tai, kad masina neplauta (tik 20 Lt arba butelis)
O gal man tik paprasciausiai pasiseke? Cha cha Cha cha Cha cha

Kiek esu girdejes, tai stafkes nuo 5 iki 25 $
Daug kas net nesiwargina sustot- wistiek nepawys su sawo wargsais ziguliukais… Cha cha O kazkam kazka pranest jie patys dazniausiai nesiwargina…

Vazineja jie ne tik su ziguliukais ten yra ir volgu Cha cha
o seip tai dugiausia teko matyti opeliu Taip

…vaziuok drasiai spausk kiek aina,o jei sustabdys nieko neklausinek teisiog sakyk :
-da ja ocen venovatyj…
10$ ir vaziuoji toliau

Teko girdeti, kad ir pakelese stovincios neblogos uogeles panasiai kainuoja… Uz dvi… Cha chaCha chaCha cha

Na man atrodo kad tau nuskilo, kai sakas, uzsirovei ant ko reikiaŠypsena siaip tai malonu girdeti, kad Baltarusijoj milicinykai ganetinai humaniski, nes musiskiai tai tikriausiai negirdejo tokio zodzio, kaip bendravimo etikaCha chaCha cha

Pora metu laikas nuo laiko vazinejau su darbo reikalais i Baltarusija tai ten nepasirode kad mentai labai jau mandagus pvz; vienas prisikabino prie to kad ant numerio nebuvo technines apziuros lipduko, kitas prase pazymos apie pirmosios pagalbos suteikima, standartas tai vaistinele, gesintuvas( viena kart gesintuva palikau bagazineje tai jis norejo prisiut baudele atseit gesintuvas turi buti po vairuotojo sedene)
Tais laikais atsipirkdavau 1-2 $= 1-2 buteliai degtines.
LT numeriai juos traukia kaip ***** muses…

Sargus del viso pikto paimk. Nes jie buvo reikalingi. Ir turek baltarusiskiu rubliu,nes kartais papuola kad kysi neima.Ir USD nepriima,tada reikia vargt,vaziot keist ir atgal grizt kad sumoket bauda.

Temos pavadinime prasom nesikeikti Cha cha

Pasiimk po 1-5-10usd pravers tikrai, nes grazos jie neduodaŠypsena))

Tikras nuotykis (tik, aisku, jau ne is pirmu lupu) apie Baltarusijos milicijos isradinguma:
Vaziuoja biciukas keliu, mazdaug ovalo formos (kazka panasaus nupiesiau). Sustabdo ji mentas vietoj x (zr. grubu piesinuka) ir sako: Jus virsijot greiti.
V: Kaip, nieko as nevirsijau, parodykit man radaro parodymus.
M: Radaro neturiu, bet as tau irodysiu, kad virsijai greiti. Matai du stulpelius, vienas pries, kitas uz posukio. Tarp ju atstumas toks ir toks, o tu ji nuvaziavai per tiek ir tiek sekundziu (rodo chronometra !!!). apskaiciavus gaunasi, kad tu virsijai leidziamagreiti

…|
…/
…/
–x------

Taip kad galima is baltarusu tiketis visko Cha cha

nesigavo piesinukas, bet turetumet suprast.

sena bet grazi masinyte!!! Šypsena

bet atrodo tai Gerai

Na matyt stovejo kur patvory numestas, kol zmogelis nenusipirko ir atrestauravo, matosi kad svieziai dazytas.