bajeris alaus akspertams

bajeris alaus akspertams

cha cha cha man ant jusuCha cha
susirinko visi,diskutuoja,koks alus geriausias,kur gert geriausiai & t.t. o zinot,kd alus visur yra vienodas sh?Aš nekaltas pvz beatsinaujinanti utena dare aksperimenta,kuris vadinos mazdaug “ivaizdio itaka reklamoje” ar kazkas panasaus…Aš nekaltas zodziu supilste total vienoda alu i keturis skirtingus butelius(su skirtingom etiketem) ir dave paragaut tokiem kaip jus alaus megejams akspertams cha cha chaCha cha ir ka jus galvojat? “akspertai” suskirste visas keturias rushis pagal skoni nors is tikro, kaip jau minejau, ten buvo vienodas alusCha cha
isvada - pardavime svarbiausia vieta uzima reklama,o ne naujo skonio sukurimas ir t.t. juk nieks neskiria alaus pagal skoni. wa jum alaus akspertai ir bajeris.visi jus geriat ta pati kartu myzhala,tik pas viena ant butelio parashyta svyturys,o pas kita utena. ir dar kaina skiriasi cha cha cha…o jie mat diskutuoja koks alus skanesnis,gardesnis ir t.t.
sekmes

Blewyzga tu ! Piktas Kur tolerancija,subtilumas? Savp nuomones kitaip issakyt negalima? Pirmadieni shita tema istrynsiu,bo dabar po daug alaws galva ko tais svaigsta…Šypsena
Piktas
AlusnAlus

Karve, už ką trinsi šią temąAš nekaltasAš nekaltas? Žmogus štai pasakė ką norėjo ir psioBlogai
Iš tikro nežinau kas per lapūchai ten buvo surinkti. Kaip galim neatskirt švyturio nuo utenosApakęs. Na utenos nuo kokio horno aš neatskirčiau, bet švyturio alų nuo kitų, ir jo rūšis skiriu viena nuo kitos puikiai.

Vo blin kas apsireiske…ApakęsApakęsApakęs moderatorius…ApakęsAš nekaltasLiežuvis Vat tik uzgerk pora dieneliu, neuzlipk ant Bangos - ir jau marios praleistu naujienuApakęsCha chaKietasMirkt

ka tu man moderas aishkini apie tolerancija?Piktas ka chia nusishneki? forumas apie alu ane? tai ash apie alu savo nuomone ir rashau. “jauti” rupshnok zhole ir buk “ramunas”. jei ishtrinsi tai busi lapuchas kokiu reta. wa zmones [varliukshtis] supranta mano minti,nesiprieshina,o diskutuoja Gerai

dundukas tu esi,matyt alus burnoj nesi turjes.visu pirma abejoju ar cia yra save vadinanciu ekspertais cia siap 99% megejei o tiksliau zmones pasinese del dievisko gerimo Alus Cha cha taigi labanakt Cha cha amareli

lapuchas nesinervuok. as m*zhalo i burna neimu,bt siaip esu ragaves taip,kd nepergyvenk

ramiau nesiputokit geriau alauws ikalkit
ir gqaliu pasakyt kad alus labai skiriasi ir svyturio atskirciau ir is daug rusiu nes jis man pats geriausias
o jei pakistu kokiu nauju rusiu tai nzn
Šypsena

Xm… Šypsena
15 metu,ei bohu nedaugiau 15…Šypsena
Nesiputok taip vaikuti,mmūūūūūūū
Cha cha

Vyrai, nesipykit. Alaus vartojimas nepriklauso nuo amziaus, jei zmogus jaucia, kad nori, tegu ir vartoja. O del atskyrimo, tai atskirciau Utena ir Svyturi tikrai ir dar keleta kitu, nes dievinu alu. BulAlus

swarbiausia yra ragaut alu! Šypsena

cha cha cha snargliauCha cha galiu pasakyt tik tiek,kd jau turiu aukstaji universitetiniCha cha “nedaugiau 15…” cha cha cha

vat butu idomu ishmeginti tamsta del alaus atskyrimo Mirkt pagal zhinutes matosi, kad nemazhai apie alu ishmanote, tad patapo smalsu; shiaip tikrai nemazhai alaus gerovu susimauna, bandydami atskirti skirtingu brandu alus Aš nekaltas nemanau, kad reikia mineti tokius niuansus, kaip keliu laipsniu temperaturos skirtumas bei skirtingas angliarugshtes kiekis, kas ragautojams kartais ishkrechia pikta pokshta (shneku apie pilstoma alu)… anyway, kai grishi, butu idomu pastebeti procesa Šypsena

Geriausia degustacijas rengti namuose. Visus butelius laikyti vienoje vietoje, vienodos temperaturos ir ispilstyti i vienodas taures. Aisku, kiekvieno alaus savybes atsiskleidzia skirtinguos formos bokaluose ir prie tam tikros temperaturos. Mano manymu, skonio reikalas, kokios temperaturos alu gerti(bet aisku, kadne siltaŠypsena)
Alaus temose as daugiau teoretikas, knygas apie alu skaitau, bet niekada neatsisakau alucio paragaut. Bent karta per dienaCha cha

Siaip siltas alus ir yra naturaliausio - M.Y.Z.A.L.U skonio… Liežuvis

Tai dar karta patvirtina mano teorija,kad tokiais kaip tu jau gimstama,deja… Liūdna
Ir joks issilavinimas cia jau nepades vaikuti. Mirkt

tikrai galima atskirti utena, svyturi, raguti, birzieciu, nebent 1a ar 2a kart geri. geriau asiku saltas, siltas alus nelabai gardus, nors kartais tenka gerti, visgi siltas laus geriau nei jokio alaus … Šypsena

o is kur, ATTA , taip zinai kad siltas panasus i my.aliuka? ragavai abu ir lyginai ?

ir nereikia varyti ant alaus …

man atrodo, tuoj pribres laikas ne zhodzhiais, o darbais kai kam irodyti savo degustatoriaus sugebejimus Mirkt siltas alu - Blogai Blogai Blogai - geriau jau jokio

na neaisku kas tai yra siltas alus(nuo kokia temp),
pradet silta alu gert sunku, bet gamtoj kartais tenka pusiau toki gert … ir nieko Aš nekaltas