Baisus sapnas…
Miegu sianakt ir sapnuoju, kad ateinu i garaza, randu duris isplestas ir visi mano mocai pavogti. Ir varikliai atsarginiai isnesti, ir kitos dalys. Viskas kaip issluota tik vienas priekinis ratas paliktas lyg pasityciojimas… Brrr… Net nubudau issigandes ir nebeuzmigau daugiau. Ka tai galetu reikst?
Nu ash tai net nezinau ka tai galetu reiksti nes ash tai britvos neturiu ir tokio sapno net nesapnavau tik zinau kad gali atsitikti kazkas su britva.
Isivesk i garaza signalizacija… Arba daug neprisivalgyk pries miega, nes tada kosmarai sapnuojasi…
As kaip tycia sianakt sapnavau , kad mano Harlis nusikando koja… (papuginas
)Brrrr…bet tai geriau, nei nerast motu garaze…
Aha, tai kad nevalgiau pries miega… Gal del to?
Tai ko ta ponia Darliene apsileido? Vyro savo nebemaitina…
taj gal tada apdrausk savo turta jei to dar nepadarei nes viena diena sapnas gali vitsti realybe
tie blogi sapnai,turi bloga savybe,kartais jie pildosi spjauk per kairi peti
As kazkada sapnavau, kad stabdziai dingo… ir taip dvi dienas iseiles, o sukuldavau tada mota… Tai pasitempiau stabdzius ir nebesapnuoju, bet variklis uzkale… Net nezinau kaip cia buna taip… Dabar taisau, nes i tusa pazadejau nuvykt…
Maitina, bet kai griztu po 10 vakaro alaus prigeres - valgyt nesinori
Va va…Per tave Darly dar viena moteris gali istoti i organizacija VVK…
(visi vyrai kiaules)
dar ir tokia yra zinosim reikes kurti kokia nors skirta vyram, paziuresim kaip jum moterys taj patiks.
A man tai nei silta nei salta…As net gi kartais save laikau antifeministe uoj nervuoj mane tos bobos…
jei taip taj kvieciu but vyru klubo bendraautore
na jau…!jei jau kuriat vyru kluba,tai be jokiu nukrypimu o dabar dar ir iskart snipa norit isileist
Man atrodo pasivazinek pries miega…praeis…
Arba tai reshkia kad reikia saugoti paskutini rata
ambre rašė:
Va va…Per tave Darly dar viena moteris gali istoti i organizacija VVK…
(visi vyrai kiaules)
Neistos
Moteriai, kaip ir motociklui, reikia tvirtos rankos
Arcanine rašė:
Man atrodo pasivazinek pries miega…praeis…
Nevazhiuoja, zhaltys…
Jei tas sapnas tampa realybe veidas buna toks
A kai pagalvoji apie pasisavinusius tavo turta feisas tampa toks
Tikiuosi jums toks piktas sapnas apie vagyste tikrai neatsitiks tikroveje