Baisiausios avialinijos kuriomis kada teko skristi!

Baisiausios avialinijos kuriomis kada teko skristi!

Pasidalinkite patirtimi kokios baisiausios avialinijos kuriomis kada yra teke skristi ir koks tai buvo marsrutas Cha cha

Mano paties baisiausias patyrimas buvo skrendant vienos Afrikos salies avialinijomis.

Yra tokia salis Atlanto vandenyne Zaliojo Kysulio Salos arba Cabo Verde ir teko skrisi is ju tarptautinio oro uosto vienoje saloje Sal i sostine Praia.

Lektuvas mazylis zmones susedo visus maisus, dezes, gyvulius ant keliu susidejo ir kylam Cha cha Nu zodziu nenoreciau to kada nors kartoti!

Beje anksciau buvo puslapiukas amigoingdown.com kur galejai patikrinti savo sansus uzsimusti skrendant vienomis ar kitomis avialinijomis, vienu ar kitu marsrutu Cha cha

lenku LOT…BlogaiBlogaiBlogai NY-warsaw…

LAL Frankfurtas - Vilnius: buvo baisu: lipome i JAK per "subine", prieskambariukas isklijuotas tapetais!!! o salone matosi, kad tos lentynos, kur reikia sudelioti lagaminus yra dazytos teptuku!!! man tai kas, as lietuvis, bet uzsieneciai vos ne pradejo zegnotis, kai jis pradejo kilti, nes nors leistina sparnu vibracija sudaro ten kazkiek, bet atrode, kad jis tais sparnais plasnoja!

miros! Gerai

LAL’as is ties ne itin patikimas, o maistas is viso pravalas is didziosios raides, tikiuosi nors gerai privatizuos!

man apskritai skridimas turi sunkias pasekmes - tris paras skauda ausis, ir nepadeda jokie buciokai i ausis, kramtoske ir visa kita lektuvu liaudies ismintis…Cha cha Cha cha

man lektuvas kaip pragaras. kai skridau, sedejau prie lango, kuris beveik ties sparnu, tai visa kelione stebejau, kaip tie sparnai “plasnoja” Apakęs turbut taip turi buti Aš nekaltas skridau liufhanza

LAL

Vilnius-Londonas