Baisiausias balsas
Nekenciu selin dion ir bee dees balsu… net nezinau kaip tas meslas rasosi…oi dar modern talking ir aqua…ir panasus s…
baisiausias, tai sutinku su dauguma, kad GINTARES GRIKSTAITES, o labai zajabys tai pvz. Jennifer Lopez
hmm… Anastacia labai graziai dainuoja . O baisiausias balsas pas Shirley Manson is Garbage.
Pa vkusu i cvetu druzei netu
man tai aqua pupytes… be konkurencijos…
Joo… cia shirshe galiu su tavim sutikti… bet uztat kaip jos moka klubus judinti
Tai ir mes ismoktume, jei tiek sumoketu, kiek joms
tai jau tikrai… bet juk jos nuo kazko turejo pradeti… girdejau pradejo irgi nuo to pacio…
O as girdejau, jog vienos merginos (is Atomic Kitten) vaikinas isgirdo duse ja dainuojant ir ji reanimacjon isveze Kaip cia dabar, a? Tiesa, dar prisiminiau ir "zavinga" R.Cicino dainavima ir nutariau: Cicinui tik ikisus galva i klozeta dainuot
Man tai labiausiai nepatinka Jenifer Lopez balselis , nes jis "nekoks" , nei silpnas , nei aukstas , nei gilus ,nei saldus , labai neutralus .
slyksciausio balso rinkimuose balsuociau uz V LANZBERGI
visas puko
kontingentas
Baisiausias balsas, baisiausias atilkejas, baisiausios manieros, baisiausias - IGORIS KOFAS!!! NEKENCIU!!!
Cicinas=Sudas
Sudas=Cicinas
Sudas+Cicinas=Du Sudai
Man ****ini balsai yra visu Lietuvos atlikeju ir dar daug uzsienio.O vat geriausi tai Dexterio Holland ish offspringu Ir Villes Valo ish himu.
o del Marilyn Mansono tai gal jo balsas ir ner grazus bet visgi unikalus…
cia tai pasakyta
Bjork labai nepatinka
neginčysiu, kad cicinas yra ****as, tačiau ne dėl to, kad balsas būtų baisus. Ikishus ji i normalu amplua, manau, niekas nesirgtu del jo balso. Kai ash ishgirstu, kokiame kontekste jis skamba (turiu galvoje sveikinimu koncertus bbobbutems), va tada tai plaukai ant galvos pasišiaušia - kiek bjauriu bebalsiu i telika lenda.
Man pats nemaloniausias balsas yra Ovidijaus vyshniausko.
dar stebiuosi, kad A.mamontovas forume neminimas - jo balsas tikrai ne iš skambiuju, ir daug kam nepatinka jo tembras. Simpatijos…