baisi liga, anoreksija…
dabar sedziu ir verkiu,jau senai ta dariau, bet galbut tik dabar isdrysau pripazint jog sergu…jau pries menesi girdedavau skaudzius zodzius…su mama konfliktai kasdien po kelis kartus, net drauges verkdavo ir sakydavo jog negali ziuret i mane kaip ju geriausia drauge tiesiog "nyksta akyse"…man atrode smagu,nes svoris lengvai krito ir as buvau laiminga…taciau praejo menuo, dabar mano ugis 1.74 sveriu 55kg ir vistiek jauciuosi stora,jauciuosi labai blogai…silpna, tiesiog nebesugebu net vaiksciot…visas pasaulis po kojom pasidare toks sunkus ir sudetingas…prasau kas nors padekit man, as nebesuprantu …ar as is tiesu stora, ar jau sergu…nezinau kuri tiesa tiesesne…bijau kazka pripazinti baisaus… labai liudna, verkiu, verkiu…negaliu net paziuret i save veidrodyje…kasdiena po 10 kartu sveriuosi matuoju savo apimtis, o jos mazeja, bet man vistiek atrodo priesingai…nezinau ka daryt…nenoriu but stora…
Baisi liga Deja, sunku patarti kanors. Visi tau gali tik moralus sakyt, patarinet, bet zinau, jog patarimai nieko verti, kai nenori ju igyvendinti
As sveriu 57kg, kai mano ugis 168cm
Bet kazkaip del savo apimciu nesijaudinu. Nezinau kodel
Budama maza tikrai buvau apvali. Pries pora metu buvo toks gimines suvaziavimas ir teta mane pamaciusi net sushuko: "Ooo!! Sukudai!!"
Pasijutau kazkaip keistai ir nuo to laiko nekreipiu demesio stora as ar ne
Butumem pazystamos, tai susitikciau su visais tavo draugais ir liepciau jiems visiems tave mineti tik gerai
Mazdaug: "Koks fainas sijonas, kaip fainai atrodai. Tu sportuoji ar cia tik man taip atrodo?" Gal pabandyk sportuoti?
Apetitas pakils, o sportas tikrai nieko nepagadins.
butent pamirsau paminet kad as ir sportuoju ir gan stipriai…lankau baseina 2 kartus per savaite, lankau sokius 3 kartus per savaite ir dar + kuno kulturos pamokos bei aerobika…beveik nieko nevalgau ir sportuoju…energijos suvartoju zymiai daugiau nei ja gaunu su maistu…
Hmz… Tai jau tikrai nebezinau ka cia ir patart. Idomiausia tai, kad pripazisti savo beda, taciau nieko nenori pakeist
Pas mano sese ta pati problema buvo… Jis tookia kuda pasidare, griauciai aptemti oda liko… Paskui susirgo priesinga liga - bulimija
Patarciau Tau kreiptis kuo greiciau i gydytojus, psichiatra Sveik
manau tau reikia paciai panoretir suprast kad esi ne stora
juk tiek daug sportuodama turetum tureti nemazai raumenu
ar ne?
pradek valgytipradek apie save galvoti TIK GERAI:
KOKIA TU GRAZI,nepakartojama ir t.t
juk save naikindama nieko nepasieksi kitiems nuo to nei silta nei salta ,tik tau blogiau!
buk protinga
aisq jei pati nebegali jau nieko padaryti kalbekis su mama ,nueik pas daktarus
buk protingaSEKMES
geriausia išeitis būtų aisq nueiti pas gydytoją,wiską papasakoti ir laikytis jo nurodymų
arba kita išeitis…dažniau pagirk sawe …pwz.: prieš weidrodį
-Nu šiandien tai tu puikiai atrodai ir pagražėjus tokia…
aš irgi jaučiuos nekaip…mano ūgis ~173 o sworis ~54kg…ale kažkaip kai užsiimu kokia weikla,ta prasme yra ką weikti tai tokios mintys į galwą net nelenda kad aš stora ar dar kokia…
Tai linkiu tau stiprybės ir kad pasirinktum tai kas tau geriausia…
Višta tu ir tiek …
taisykle nr1: TURI PAMILTI SAVE. tai pirmiausia psichologine liga, tad turi suprasti, kad svarbiausia zmogaus vidus o ne isore… t.y. turi suprasti, kad esi tikrai nestora… zinau, tai labai sunku. vienam, tai labai sunku iveikti, bet norisnt viskas imanoma. aisku nereikia visko pulti daryti is karto, o po maza zingsniuka…
surask gyvenime malonumu ir juos igyvendink. kad negalvotum apie savo svori ir pan. turbut reikia pasakyti, kad esi grazi,
o juk esi labai labai grazi grazi grazi
sekmes,
tik nepasiduok