Baimė per daug suartėti su žmonėmis
Aš bijau suartėti su žmonėmis…ir šiaip tiesiog bijau kartais net bendrauti,nes galiu jiems patikti…tada prisirišime vienas prie kito (aišku perkeltinia prasme) ir kas nors atsitiks (kaip visada)pvz , kad aš tuos žmones prarandu…arba tiesiog jie parodo savo tikruosius veidus, pasinaudoja manimi ir mane įskaudintą palieka…nuo viso šito aš pavargau…bet nenoriu visisškai atsiskirti, nes vienatvė išves iš proto…
siulau pamirsht shita ir negalvot apie tai ir ishnyks visa baime;}
neišeina
Aš irgi turiu šitą problemą. Turiu nuostabų vaikiną, ir vien dėl to jo vos nepalikau… . Ar gali atsakyti į klausimą, aš pasakysiu, ar čia yra problema tada. Ar kai jautiesi labai blogai, stengiesi pabūti viena, išsiverkti, ar stengiesi pabūti tarp žmonių, draugų, jiems išsipasakoti?
daug geriau suarteti su zmonem , negu kesti vienatve.
Skaitau ir jauciuosi lyg pati tai buciau rasiusi pries gera pusmety… Tiesa sakant tas jausmas beproto kvailas… Noriu tik patarti buk savimi. Ir pamatysi kaip atsiras tas vienintelis zmogiukas ir daugiau tau nieko nebereikes. Neverksi del neturimu draugu, del baimes… Tiesiog viskas susiklostys i geraja puse. Zinau tau dabar atrodo kad as kalbu niekus, bet prisimink ka sakiau “ir man taip buvo”. Beliaka tiketis kad tavo gyvenimas susiklostys geraja puse. Sekmes.
gynenk sia diena
Na tai negi visada su savim bendrausi?
as panasiai saniau galvodavau Bijodavau prarasti, nors tuo metu santykiai budavo idealus. Gal tai ir buvo visa beda, turbut igrizdavo kitiems mano baime ir sergejimas. Jei sia diena gerai, stengiuosi negalvoti apie kitas. Nes galiu igristi zmonem. Manau reikia sioky toky atsuma islaikyt tarp zmoniu, ir jei ypac pernelyg jais nepasitiki. O kartais problema gali buti ir tavyje. Nezinau konkrecios situacijos, todel patarimais per daug nesizarstysiu
o tu neziurek i tuos tikruosius veidus
O ko ten bijot…negalvok, kad bijai ir viskas bus ok
…as tai bijau per daug juos pamilti o tai irgi nera labai gerai
na nevisi buna veidmainiai. nors as pati daug tokiu pazystu. ir ne karta nukentejau. bet tai jei nerizikuosi, nieko nebus. siulau rizikuoti, bet perdaug nepasitiketi ir nesileisti skaudinamai
Tai apsispresk ko Tu nori - AR NESUARTETI, AR NEBUTI VIENISA ymy
nesamone taip daug gali prarasti…
kazkokia nesamone… arba dar vienas moterishkiu navarotas, nebudingas vyram…
gyveni ir mokais
as ir kartais bijau susipazinti su naujais zmonemis nes bijau kad prie ju prisirisiu …taip ir atsitinka daziniausiai
tai buk visada viena, nieko neprisileisk, su nieko nebendrauk, ysigyk koki nors suniuka ar kaciuka ir nebusi viena. jei atvirai tai tikrai kvailas jausmas, ne tu viena tokia, bet ne viskas ir ne visada bus taip kaip tu nori, todel eji tave viena karta paliko, antra karta paliko, tai nereikia zliumbti ir galvoti, kad trecia karta nebeuzkibsi (bet o jeigu trecias kartas ir bus tas vienintelis?). taip, kad baik depresuoti, nes ne visi zmones geruciai ir sventuciai ir ne visi tokie, kokiu tu nori, arba geriausia is viso neysimylek zinau, kad ziauriai parasiau, bet tokia tiesa
~