Badas vs badas

Badas vs badas

Thnx Šypsena
Beje, sis nickas kaip pravarde prilipo man pries kokia penkiolika metu Šypsena

Kadangi as isiregistravau veliau ir saziningai prisipazinsiu, net nenutuokdamas apie identisko niko buvima, iregistravau "badas", tai galiu ji siek tiek pakeisti. Sakykime dabar ji transformuosius i "autobadas"… Atsiprasau, bet is esmes keistis nelinkes, nes sis nikas jau gyvuoja maziausiai sesis metus…!!!
Taigi "Badai" tau kelias laisvas… Šypsena

Sveiki b(B)adai,

Na labai puiku, kad jūs vienas kitą šioje diskusijoje atradote…
Reikalas tas, jog anksčiau mes leisdavome dalyviams turėti vienodus nickus. Neseniai to pradėjome nebeleisti, tačiau iškilo problema, kad nedidelė dalis dalyvių jau turi vienodus (arba beveik vienodus jūsų atveju), todėl sunku nuspręsti kuriam iš jūsų atimti nicką ir pervadinti i Badas1 ar panašiai, o kuriam ne. Todel šioje diskusijoje siūlau jums patiems apsispręsti kokiu nicku norite būti žinomi, o ateityje imsime tikrinti ir didžiasias-mažasias raides, kad tokių nesusipratimų nebebūtų.

cia tai geras…Šypsena Reiketu spresti sita problema kuo greiciau!!!

O, malonu susipazinti su savo antrininku Šypsena. Ankstesnis mano postas - jau ne pirmas mano bandymas atkreipti Bangos demesi i sia problema, bet panasu kad suns balsas i dangu neina Šypsena. Na, ka jau padarysi. Ka su nickais daryti - net nezinau, juk nei vienam nesinores keisti. Gal eiti is sprigtu pagal mobilaus numeri? Arba padarom balsavima, kaip Big Brother: kuris privalo iseiti ŠypsenaŠypsenaŠypsena.

Cia aisku geras…! vakar irgi likau apsales, kai suzinojau kad aktyviai dalyvauju geju diskusijose…! Pasirodo, kad cia egzistuoja dar vienas "Badas"… Na ir kvailai viskas gavosi… Dabar kazkam is musu teks nika keisti…? Ka manai antrininke…? Gal reiketu perspeti Bites adminus, kad sie didziasias ir mazasias raides sulygintu…?

Prisijungiu siandien prie Bangos, ir netiketai perskaitau kad turiu smelio spalvos bulka ir ruosiuosi vaziuoti i myta. Keistas jausmas… Nu mytas tai mytas, bet tai ta masina, kada as ja spejau nusipirkti? Akimirka suabejojau ar as tikrai zinau kur buvau ir ka veikiau pries pora valandu, ir is viso, ar as tikrai esu as. Regis, tipiskas sizofrenijos priepuolis… Bet ne! Viskas daug paprasciau. Bet tai kodel as turiu aiskinti kad as esu Badas bet ne badas, kad neturiu "bulkos" ir kad sestadieni vaziuoju ne i myta bet i darba? Negi taip sunku registracijos metu patikrinti raidziu registra? Kuris dabar is musu kupranugaris ir kuris ne?
P.S.
Jus ten Bangoj tikrinat savo meila? Blogai

Šypsena mmm… kokios tapkootes…

cool Šypsena

Šypsena Cha cha niu tej shaunuole Bučkis Apkabinimas

keptuwyte_happy ashiu Bučkis tay jau nusiprausus ten po dushu Juokiasi Drovus

Pingvin4ik niu gi chia paprashchiausi dushay…tik nesimato ju Cha cha pas man namie, rusy… jie yra Laimingas

glazi tiu Mirktir vsiai nemurzina Ne Drovuso tavo loopites storas Angelas Gerai Žvaigždė Apkabinimas

hihi nieko nieko tegu pakankina panishka… Liežuvis grazu Mirkt

MoOrziuke >>> o nepaprasciau butu jei tu pasakitum kur tu cia esi ? Mirkt

joa normali dusho kabina Šypsena grazhi foto Bučkis Mirkt

cia tipo dushas…stovyklose tox buna,bnet ten tik kojom plaut Nekaltas… nu bet cia never mind

Negi nesuprantat, kad cia duso kabina? daugiau comments nebus Mirkt

zigiz nera chia klozeto Liežuvis Ula17 kazhinau,…wargshiuke esu Juokiasi Drovus