BAD Sectors
Sveiki, 98 win’u Hardas nusprogo. Rase kazka apie VFAT (kad kazkas nepasiekiamas ar pan.). Tada pradejau dosini Win instaliavima. Pradejo scandisca-surado dach**a erroru: vis fixinau ir fixinau
Dabar Surface Scan daro. Matyti i saraso pabaiga 13 “B” raidziu (Bad sectoriu)… Ar yra vilties, kad is HDD docus normaliai issikelsiu??? Ir, ar toks hdd gales normaliai veikti???
doc’us ishsikelsi, cia ne beda. Normaliai neveiks, jei tikrai fizines klaidos. Parashyk, koks HDD
na meginau naudoti HDD su bad sectoriais tai po 2-3 savaites pratempe… HDD gaminto tinklapyje turi rasti utele disko pvz.: maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.3c67e325e0a6b1f62941 98b091346068/?channelpath=/en_us/Support/Software%20Downloads/ATA%20Ha rd%20Drives&downloadID=19 pasidaryk diskeli is kurio Tavo hdd suformatuos, tiksliau paruos naujam formatavimui. tik ta procedura trunka ilgai 4-6 val. ir negalima jos metu, kad dingtu elektra…
Pas mane Maxtor 40 GB. Jungtis ne sata
panarsyk po ta tinklapi tikrai turi rasti pagal HDD modeli. ten ju daug yra
zinosi kaip fata naudot
Maxtor HDD utele vadinasi PowerMax Paciam teko naudoti…
…ir, atrodo, nera skirtumo ATA ar SATA jungtis.
nu vat Bet dabar, kai reikia duomenis issisiurbti, man visai nelinxma
Cia matyt apriliaus kliedesiai. Pradejus instaliuoti nezinia kaip, ir nezinia isvis ka darant, gali buti visokiu problemu. Gal pas daktarus po primaprilio kreiptis reiketu, arba paciam mastyti, ka rasai …
Na, atsiprasau, taciau su BAD sektoriais pirma karta susikuriau. Ir man labai reikia issisiurbti visus duomenis … Nezinau, nei kaip daryti, nei ka daryti. Snd issiunciau vienam pazistamui “kompiuterastui”. Lauksiu ziniu
Dabar net nezinau, ar bus galima ji naudoti, ar tiesiog svieziai visiskai viska praformatuoti (su kokiu “kietu” tool’su)
nu vat, gavau savo info Dabar bandysiu su ta utele padaryti Low-Formata. Uch… palinkekit sekmes