Bachurai nusiskute kushi arba pazastis
Ka galvojat? Ar patis ka nors ish tu 2 dalyku nusiskute? O kaip panos kai ish maudymuko ishlinde dredai? Maurai. Arbe pazastys apzhele kad net rankos nesusiglaudzhia per plaukus
Dar nenuskutes tu 2-ju.
Aishku kad skutu bet ne kasdien. Praejo tie laikai kad vienas kita tamsoje pagal kvapa atskirdavo…
pazastis skusti reikia
[quote]Arbe pazastys apzhele kad net rankos nesusiglaudzhia per plaukus
[/quote]
- gal ir nieko variantas
- pakabos į švarką nereikia, kad plačių pečių atrodytum
O kam jas skust?
Nu pancio tu kaip mazas vaikas kuriam dar nezelia ir delto nzn kam skusti. Estetika.
Kaip nezelia, zelia, bet as niekaip neprisiruosiu nusiskust.
Jam ne neželia, jis ten zoosodą įveisęs
Tilia, panasiai, tik ne zoo, o botanikos.
Botanikos… kokią rūšį krūmų augini- turbūt šluotinį zuikiakrūmį, kad turėtum kur pasislėpt, jeigu kas
nu blt mane merga spaudzia,kad skusciaus pazastis,bet blyn kai atzels tai joptvaymat…ir tuomet reix ne tik barzda grandit,bet dar ir pazastis priziuret…
Neskusk,as irgi neskusiu. Mane jau ir taip uzknisa barzda,kakla skust.
Manau ir vaikinai turi rupintis savo plaukuotumu.Zinoma plauku turi likt, bet gaurai ant ranku ir metrines kasos is pazastu nelabai vilioja.
Pancio- tu moteriškų hormonų susileisk ir nereikės skustis, na tik …mėnesinės prasidės ir galas nudžius
Tilia,
pana nenoreciau but, geriau pasiulyk koki buda,kaip pasalint plaukus nuo nereikalingu vietu ir kad jie neataugtu.
Su pazastim kaip su barzda niekada nebus. O rankas skustis?.. bijau…
[quote]Manau ir vaikinai turi rupintis savo plaukuotumu.Zinoma plauku turi likt, bet gaurai ant ranku ir metrines kasos is pazastu nelabai vilioja.
[/quote]
tai o ka man daryt, jei ir barzda, ir kaklas, ir pazastys, ir krutine, ir nugara, ir rankos ir kojos, ir kusys zelia, tai visam nusiskust ir vistgaidziu tapt
na gal jau geriau as tik barzda skusiu
Chlebas, va rankas as skutuos, cia tai reikia.