Tiesi plaukai ar Garbanoti???
Kaip jus galvojat? kas graziau? Tiesus plaukai ar garbanuoti?
labai iduomu kas daugiau zmonem patinka…
todel kad visos garbanotos mergaites nori tiesus plaukus, o visos pas kures tiesus plaukai nori garbanuotus!
norai norais,reikia i veidrodi pasiziureti
kas tinka o kas ne…ir konsultacijos su kirpeja.
O jeigu pas mane garbanoti plaukai, bet man labiau tiesus tinka? ka as jau galiu su jeis padaryt?
taip yra todel,kad zmones niekada nera patenkinti, tuo ka turi, ir nori to, ko neturi
Mano garbanoti, anksciau tiesindavau, bet… dabar dziaugiuosi tuo, kuo mane apdovanojo gamta
Ale pas tave ir gramatika… Nesupyk
gerai kad mintis negarbanotos… o kas liecia plaukus,kad butu tvarkingi.
tiesus
Nus pas mane kol trumpi tai tiesus bet kai bishki paauga tai blyn pradeda raitotis-man nepatinka
Pirma-kur plaukai,antra-su plaukais gali daryti stebūklus
nėr mano plaukai labai garbanoti. greičiau sakant, banguoti. bet aš visą gyvenimą noriu tiesių plaukų
as irgi garbane bet taip kartais atsibosta su tom garbanom vargt…o jei meginu istiesinti, tai atrodo kaip nusiure
tai vat - telieka dziaugtis savo garbanom ir jas priziuret…
Prasau nesijokt apie mano gramatika, as no keturiu metu Israelija gyvenu… gerai kas visai katai atsimenu!!!
Black_Eyed rašė:
taip yra todel,kad zmones niekada nera patenkinti, tuo ka turi, ir nori to, ko neturi
Mano garbanoti, anksciau tiesindavau, bet… dabar dziaugiuosi tuo, kuo mane apdovanojo gamta
ash ir visada tiesindavau…bet po apsilankymo pas kirpeja mano pozhiuris pasikejteir dabar tikraj labaj dzhiaugiuos savo garbanelem
priminet anekdota apie garbaniu ir rakto skylute jei zinot kas
o siaip tai koks skirtumas kokie plaukai pas ka, svarbu tinka ir graziai atrodo
dazniausiai zmones,turintys garbanotus plaukus daznai svajoja ape tiesius plaukus, o tiesiu plauku savininkai - apie garbanotus