SVARBU!!! Forumo 30Plius vasaros palydėtuvės
Organizuojamos forumo 30plius vasaros palydėtuvės. Prašom aktyviai dalyvauti.
Jos vyks rugsėjo 20-21 d. Jadagonių kaime, Kauno raj.
Apie šią vietą galite daugiau sužinoti čia: http://www.atostogos.lt/peimienes_sodyba/
Nuotraukos pasenusios, telefonai pasikeitę, bet bendrą vaizdą galėsite susidaryti.
Dalyviai:
- Avytė
- Wicinas
- Inkstė su 1 vaiku
- Dianela be Dziado, bet su merga
- Dziadas be Dianelos
- Gluosnė su atžala
- Rokkas
- Neodime
- Neodime broliukas
- Auuu
- Vienas_namuose su 1 vaiku
- Borgas 38
- …
Iš viso: 12 suaugusių, 4 vaikai
Visus atvykusius aprūpinsime nakvyne (20 Lt. žmogui), jei sutilps į vieną lovą 20 Lt. abiems. Jokių miegmaišių vežtis nereikia, gausite po lovą su švaria patalyne. Kol sutems, būsime lauke; jei lis lietus, persikelsime po stogu.
Ką reikia atsivežti?
- prašome įsidėti truputėlį maisto (šaltų užkandžių, šašlykų);
- alų ir kitus gėrimus dalyviai atsiveža patys, atsižvelgdami į asmeninį sugedimo laipsnį ir poreikį;
- gerą nuotaiką.
Kaip reikės nusigauti iki sodybos?
Buvo nuspręsta, kad vyksime nuosavais automobiliais. Šioje temoje kauniečiai, kurie važiuos nuosavais automobiliais, skelbs apie laisvas vietas.
Kada prasidės meetas?
Pradžia numatoma 09.20 apie 18.00 valandą.
Kaip rasti kelią iki sodybos?
Atvykstantys iš kitų miestų praneškite man telefonu +370 699 24482 ir aš jus pasitiksiu, duosiu žemėlapį arba kartu nuvažiuosime iki vietos. Kas ruošiasi atvykti visuomeniniu transportu, praneškite atvykimo laiką ir mes jus nuvešime iki sodybos.
Ar reikia vežtis indus?
Visais indais ir kitais reikalingais daiktais (pvz. iešmais šašlykams ir pan.) aprūpins sodybos šeimininkai.
Pramogos:
- Bulviniai blynai
- Šašlykai (čia tiems, kurie bulvinių blynų nevalgo
)
- Alus
- Malonus bendravimas
- Diskoteka "Tik moraliai subrendusiems"
Oi, kaip smagu! Gerai, kad iš anksto pranešei! Bus galima susiplanuoti savo laiką. Jei neįvyks kažko nenumatyto - sudalyvausiu
Vienas_namuose, o kodel as su Salomeja (Nerim) atvyksiu??? Butum parases bent jau … su Nemunu
Ar tik ne tuo laiku bus grandiozinis Bangos gimtadienio meetas
“Bangos” gimtadienis dar kabo kažkur ore. Man asmeniškai 100 kart smagiau savame būryje, negu tame didžiuliame avilyje.
O ir datos pakeisti nebegaliu.
Be abejo, kur sava - ten miela )))
Cia greiciau “perspejimas” vilnieciams, kad “Bangos” Gimtadieniu savo neatvykimo i meet’a neprisedengtu
Taip sakant, reikia apsidrausti is anksto ))
as tai irgi uz meta sodyboje tik reikia konkreciai susitarti kas kaip kur ir panasiai
Prašyčiau mane į sąrašą įtraukti . Tikiuosi nieks nesutrugdys
Laiko tikrai dar daug, todėl siūlau pagalvoti:
-
Alus bus perkamas bendrai ar kiekvienas atsiveš pagal savo poreikius (kitus gėrimus tai tikrai patys dalyviai turėtų susivežti)?
-
Lygiai toks pats klausimas ir apie šašlykus.
-
Pagalvokit apie pramogas ir žaidimus (vieną Ledi prižadėjo).
Man asmeniskai irgi taip pat, kaip vienam namuose asmeniskai , bet galvoju ir apie jubiliata, kaip jis jausis, kai grupe sveciu spjaus i pokyli ir isvyks savo ruoztu baliavot kitur
Na štai viskas ir paaiškėjo: “Bangos” gimtadienis rugsėjo 21 d., o mūsų meet’as rugsėjo 20-21 d.
Taip kad galima bus parengti forumo 30plius pristatymą, paruošti dovanas jubiliatui bei šauniai tarpusavyje pabendrauti
Kad tik sveikatos užtektų
Klausimas pasitojo…o kas po musu meeto i Bangos gimtadieni zhada traukti?
Bus tokiu?
galetu sarasas ir nebesikeisti
kaime ir daugiau vyrų rasim taip kad wicinai vienas nebūsi
Ir blynų bulvinių bus
wicinas raše:
galetu sarasas ir nebesikeisti
Kaip tai nebesikeisti?! Tai penkiese linksminsimės?.. Mažoka…
Jūs vis į pirmą žinutę akį užmeskit
po kam lovele jei dviese? priminkit plyzzzzzz.